ÇEMYO'nun yeni eğitim yılına yeni binada girecek

ÇEMYO Kurban Bayramı'na kadar Veliköy'de yapılan yeni binasına taşınacağı bildirildi.

EĞİTİM 16.09.2014 18:09:00 0
ÇEMYO

Çerkezköy  Meslek Yüksek Okulu (ÇMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş uzun yıllardır Gazi Mustafa Kemal  Paşa Mahallesi’nde eğitim  veren Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun Kurban Bayramı’na kadar Veliköy’deki yeni binasına taşınacağını açıkladı.

 

TAŞINMA HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, dün saat 11.00’de Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal  Gümüş ile okulun yeni binasına taşınmasıyla ilgili görüşme yaptı. Yrd. Doç. Dr. Buluş, “Çemyo olarak Çerkezköy Belediyesinden yeni binamızın dershaneleri için bir takım taleplerimiz oldu ve bu taleplerimizin hangileri ya da ne kadarını belediyemizin karşılayabileceği konularını görüştük. Fen İşleri Müdürümüz Kemal Gümüş’te belediye olarak hangi taleplerimizi karşılayabileceklerini incelediler ve bu taleplerimizi belediye Başkanımız Vahap Akay’a iletecekler. Başkanımızda taleplerimizi inceleyerek hangilerini karşılayabilecekler ise bize iletecekler. Taşınma işini de Kurban Bayramı’na kadar gerçekleştireceğiz.Yeni eğitim yılının açılışını da Veliköy’deki yeni okulumuz da gerçekleştireceğiz.”dedi.

 

BAŞKANIMIZA SUNACAĞIM

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ise ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’un taleplerini Belediye Başkanı Vahap Akay’a iletmek için kaydettiğini belirtti. Gümüş şunları dedi: “Müdürümüzün Belediyemizden istediği yardım talep listesini inceledim ve belediye olarak bizlerin yapabileceklerini işaretledim ve bu talepleri başkanımızın oluruna sunacağım. Başkanımız bu talepleri inceledikten sonra vereceği talimatlar doğrultusunda söz konusu talepler kapsamında yapacaklarımızı gerçekleştireceğiz.”

 

Haber / Seyit SÜREN