Ahmet Korkmaz oğlunu sünnet ettirdi

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz oğlu Ömer Faruk'a görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

GÜNDEM 16.09.2014 15:36:00 0
Ahmet Korkmaz oğlunu sünnet ettirdi

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz oğlu Ömer Faruk’u sünnet ettirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde Erzurumlu sanatçılarda sahne aldı.

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın oğlu Ömer Faruk Korkmaz için Kızılpınar Anadolu Lisesi’nin bahçesinde sünnet düğünü yapıldı. Sünnet düğününe çok sayıda davetli katıldı. Korkmaz Ailesi’ne ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulunmak için gelenler arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Uğur Erem, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Ak Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri’nden Hasan Karaca, Kızılpınar Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ahmet Günay, Kızılpınar Belediyesi eski Meclis üyeleri, Çerkezköy Belediyesi eski Mecli Üyelerinden Aynur Düzgünel ile Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın arkadaşları katıldı. Sünnet düğününde Ömer Faruk’un dedesi Kızılpınar eski Belediye Başkanı Faruk Korkmaz davetlilerle yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

Ömer Faruk’ün sünnetine Erzurumlu sanatçılar renk kattı. Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Topal ve Amir söyledikleri türkülerle sünnet olan Ömer Faruk ve davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.

 

Haber Merkezi