Belediyenin telefonları meşgul çalmayacak

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların belediyeye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Çağrı Merkezi oluşturdu.

GÜNDEM 15.09.2014 15:43:00 0
Belediyenin telefonları meşgul çalmayacak

Kapaklı Belediyesi bir ilke daha imza atıyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı bir şekilde cevap verebilmek için Belediye bünyesinde Çağrı Merkezi kuruldu.

 

ÇAĞRI MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

Kapaklı Belediye Başkanlığı Çağrı Merkezi dün itibari ile faaliyete başladı. 444 8 0 59 num?ralı telefonu arayan vatandaşların sorunl?rına ve taleplerine en kısa sürede ve en etkili biçimde çözüm bulmak için oluşturulan sistemle, vatandaşların belediyed?n bilgi alması, şikâyet başvurularının daha hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılması için hizmet vermesi amaçlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yeni sistemimiz sayesinde vatandaş belediyemizi aradığında telefonda meşgul sesi çalmayacak” dedi.

 

PLANLI VE DÜZENLİ BİR SİSTEM OLUŞTURUYORUZ

Kapaklı’nın geniş bir coğrafi alana yayılmış, çok sayıda mahalleyi kapsayan yeni bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Mandalı, “Planlı ve düzenli bir sistem oluşturup halkımızın işini kolaylaştırmak ve insanların belediyeye erişimini daha kolay hale getirmek için çağrı merkezi sistemimizi faaliyete geçirdik. Halkımız artık belediyemize 444 8 059 numaralı telefonu arayarak rahatça ulaşabilecek. Tüm istek ve şikayetlerini kolaylıkla ilgili birimlerimize iletebilecek. Halk ekseniyle ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz her projenin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ