Savessa Döner Kapaklı'lıların hizmetinde

Kapaklı'da yeni bir iş yeri daha hizmete açıldı. Hızlı bir gelişme gösteren Kapaklı ilçesinde nüfus artışının yanı sıra her gün yeni yeni iş yerlerinin de açılarak halkın hizmetin

GÜNDEM 15.09.2014 11:30:00 0
Savessa Döner Kapaklı

Önceki günde Kapaklı halkına sulu yemek, çorba çeşitleri, ızgar, kahvaltı ve döner olarak yeni damak tadı sunacak olan Savessa Döner Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No:39’da halkın hizmetine açıldı.

 

SEVESSA DÖNER AÇILIŞI İLGİ GÖRDÜ

Sevessa Döner açılışına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Belediye Meclisi eski üyesi Hasan Acar, iş adamları Erol Buz, Hüseyin Sekmen, dernek başkanları, Aydın ve Karagülle ailelerinin yakınları, esnaflar ve kalabalık bir davetli kitlesi katıldı.

 

BAYAN İŞLETMECİLER İŞ BAŞINDA

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından hizmete açılan Sevessa Döner ‘in işletmeciliğini Kapaklı’nın girişimci bayanlarından Saliha Aydın ve Emine Karagülle yapıyor. Kapaklılı iş adamlarından Erol Buz’da işletmenin yüzde elli ortağı olduğu belirtildi. Sevessa Döner İşletmecileri Saliha Aydın ve Emine Karagülle, açılışta yaptıkları konuşmada, Sevessa Döner olarak Kapaklı halkına en iyi şekilde hizmet vermek için yola çıktıklarını ve Kapaklı başta olmak üzere bölgede en iyi şekilde hizmet veren bayan işletmeciler olarak örnek olacaklarını ve hizmette kusur etmeyeceklerini belirttiler. Aydın ve Karagülle açılış törenine katılan başta Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere tüm katılımcılara mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 

KAPAKLI ARTIK VİZYON DEĞİŞİMİ İÇİNDE

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı açılışta yaptığı konuşmada, Kapaklı’nın artık vizyon değişimi içinde olduğunu belirterek, “Kapaklı Türkiye’de nüfusu hızla artan bir ilçe. Trekya’da da en çok göç alan yer. Kapaklı artık vizyon değişimi içinde olan önemli bir ilçe. Hızla gelişerek büyüyen ilçemizde bu gün yeni bir işyerinin açılışını daha yapmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle bu açacağımız işyerinin işletmeciliğini yapanlarında bayanlar olması ilçemizin vizyon değişiminde ne kadar yol kat ettiğinin göstergesidir. Kapaklılalar olarak bu işletmenin yaşaması için buraya sahip çıkacağız. Vatandaşlarımızın da ilgi göstermiş olduğu bu işletmemizin işyeri sahiplerine ve kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

AÇILIŞI BAŞKAN MANDALI YAPTI

Başkan İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından açılış kurdelasını Başkan irfan Mandalı ve Sevessa Döner işletmecileri Saliha Aydı Emine karagülle ve Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz birlikte keserek gerçekleştirdi. Açılış sonrasında katılımcılara pilav üstü döner, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN