Meriç'te kaybolan gencin cesedi bulundu

Meriç Nehri'nde kaybolan gencin cesedini çay bahçesinde oturan vatandaşlar buldu.

GÜNDEM 14.09.2014 14:49:00 0
Meriç

Edirne’de Meriç Nehri’nde kaybolan 16 yaşındaki Doğukan Armutkısu'nun cansız bedeni, 4 gün sonra bulundu. Cesedi, çay bahçesinde oturan vatandaşlar buldu.

Edirne Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 4 günden beri aranan Doğukan Armutkusu’nun cansız bedeni, nehir kenarındaki çay bahçesinde oturan vatandaşlar tarafından görüldü. Vatandaşların polise haber vermesiyle AFAD ekipleri harekete geçerek Armutkısu’nun cansız bedenini Süvari Köprüsü kıyısına çıkardı. Savcı ve polisin nehir kıyısındaki incelemesinin ardından Doğukan Armutkısu’nun cesedi, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 

Ceset sudan çıkarırken, gencin yakınları büyük üzüntü yaşadı. 

Menzilahır Mahallesi'nde ikamet eden Doğukan Armutkısu’nun da aralarında bulunduğu 3 kişi, 4 gün önce Kent Ormanı Söğütlük'te yüzmek için Meriç Nehri’ne girmişti. Çocuklardan 2‘si çıkarken, Armutkısu akıntıya kapılarak suda kaybolmuştu. Meriç Nehri’nde kaybolan Doğukan Armutkısu'yu bulmak için Edirne AFAD ekiplerinin yanı sıra Tekirdağ’dan gelen dalgıç polis ekiplerinin arama çalışmalara katılmasına rağmen bulunamamıştı.

 

Haber Merkezi