Mezarlığa 'Belediye Logolu' duvar yapıldı

Kırklareli Belediyesi tarafından, şehir mezarlığında yenileme çalışmaları devam ediyor. Karakaş Mahallesi'nde bulunan şehir mezarlığında Kırklareli Belediyesi 3 aydır yoğun bir çalışma

GÜNDEM 14.09.2014 13:42:00 0
Mezarlığa

MEZARLIK MODERNLEŞİYOR

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, sürdürülen çalışmalarda mezarlığın iç kısımları parke taşı döşenirken, ayrıca mezarlığa gidiş yolu da genişletilerek sıcak asfaltla kaplandı. Bunun yanı sıra mezarlıkta bulunan çeşmelerde yenilenirken şehir mezarlığı modern bir görüntüye kavuşturuluyor. Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak mezarlık duvarlarını yenileme çalışmalarına başladı.Mezarlığı çevreleyen duvarlara belediye logolu kalıplar takılmaya başlandı. Kalıp takma işinin kısa sürede bitmesi planlanırken, çalışma sonunda mezarlık duvarları Belediye logolu olacak.

 

ESTETİK GÜZELLİK KATACAK

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek ‘’ Amacımız elbette Kırklareli’ni daha modern hale getirecek çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda şehir mezarlığımızda yenileme çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımız Kırklareli’de ki değişimi en iyi yansıtan örnekler olduğunu düşünüyoruz. Kırklareli’ye estetik ve güzellik katacak çalışmalara ağırlık vererek, ihtiyaç duyulan alanlarda yenileme çalışmalarına devam edeceğiz.”dedi.

 

Haber Merkezi