Ak Parti Erdoğan ve Davutoğlu fotoğraflarını asacak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, "Teşkilatlarımızda Atatürk resmi kalmak şartı ile Cumhurbaşkanı ile Başbakan ve Türk Bayrağı'da yer alacak"dedi.

GÜNDEM 12.09.2014 13:56:00 0
Ak Parti Erdoğan ve Davutoğlu fotoğraflarını asacak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar önceki gün yaptığı açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından il ve ilçe teşkilatlarına gönderilen genelge ile teşkilatlarda Atatürk resmi yerinde kalmak üzere, Atatürk resminin altına sağ tarafa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortaya Türk Bayrağı ve sol tarafına da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmimlerinin konulacağı ve bu resimlerin 30—X40, 40x50 ve 50 x 70 santimlik çerçevelerden birinin seçilerek aynı ebatta konulması istendiğini belirtti.

 

50x70 EBADINDA RESİMLER ASACAĞIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşar Bahar Başbakanlık tarafından gönderilen yazıda parti binasına asılacak fotoğrafların şeklini belirten krokiyi de gösterdi. Başkan Bahar, “ Bize gelen yazıda teşkilatlarda halen asılı olan Atatürk resimleri yerinde kalmak suretiyle onun alt köşesine ya da yanına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan orta da Türk Bayrağı ve yanında Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun fotoğraflarını koyacağız. Biz AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak belirtilen ebatların en büyüğü olan 50x70 ebadındaki fotoğrafları koyma kararı aldık ve onları koyacağız. Bu fotoğraflar ayni zamanda teşkilatlarımıza da ayrı bir güzellik ve görsellik katacak.”dedi

 

Haber / Seyit SÜREN