1911 antrenmanları Tepe'ye taşıdı

1911 Çerkezköyspor Kulubü Başkanı Murat Narçın, Veliköy Stadı'nda başlayan antrenmanların şu günlerde kros ağırlıklı olması nedeniyle Tepe Piknik alanında sürdüğünü kaydetti.

SPOR 12.09.2014 11:41:00 0
1911 antrenmanları  Tepe

Çerkezköy’ün yeni kulubü 1911 Çerkezköyspor antrenman sahasını değişti. Kulüp Başkanı Murat Narçın, lig hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Takım yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ediyor. Antrenmanlar ilk aşamada kros ağırlıklı yapılıyor. Çalışmalarımıza Veliköy Stadı’nda başlamıştık. Şimdi Tepe Piknik alanında devam ettiriyoruz. Sonrna Bozoba’da ve daha sonrasında da takım Çerkezköy’de antrenmanlara devam edecek.

 

ANTRENMANLAR ÇERKEZKÖY VE BOZABA’DA YAPILIYOR

1911 Çerkezköyspor  Başkan Murat Narçın, bu yıl hedeflerine ulaşmak için takımın iyi bir kondisyona sahip olması gerektiğini bunun için de hazırlıkların ilk aşamasının kros ağırlıklı olduğunu söyledi. Başkan Narçın, Marmara Haber’e yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Her bir oyuncumuz ayrı bir değer. Antrenörümüzde ayni şekilde ayrı bir değer biz hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Hedefimiz her takım gibi bizimde şampiyonluk. İnşallah lig sonunda gülen taraf biz olacağız. Bu nedenle işimizi çok sıkı tutuyoruz. Hazırlıklarımızın ilk aşamasında kros çalışmalarına ağırlık verdik. Daha sonra tektik ve teknik çalışmalar yapılacak. Çalışmaların sonunda da hazırlık maçları yaparak hangi mevkide eksikliğimiz var ise o bölgelerdeki eksikliklerimizi gidererek lige hazır bit şekilde başlamak istiyoruz.”

 

ANTRENMANLAR NEŞE İÇİNDE SÜRÜYOR

Bir hafta önce başlayan antrenmanların neşe içerisinde sürdüğünü vurgulayan Başkan Narçın, şöyle dedi: “Lig hazırlıklarımız neşe içinde ve keyifli şekilde sürüyor. Antrenmanlar da tüm futbolcu kardeşlerimizin çok istekli şekilde çalışması da bizleri sevindiriyor. Yönetim olarak takımın çalışmalarına bizlerde zaman zaman iştirak ederek onlara moral depoluyoruz. Çalışmalarımıza  Veliköy Stadı’nda başladık ve şimdi de Tepe Piknik Alanı’nda devam ediyoruz.  Sonrasında  Bozoba’da antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Bozoba’dan sonra  da yine Çerkezköy’de antrenman yapacağız. Yönetim Kurulumuz da tam birlik ve beraberlik içinde takımın başarılı olması için gerekeni yapıyor”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN