Marmaraereğlisi'nde yol seferberliği

Marmaraereğlisi Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi. Son bir hafta da 40 kilometre yol yapması da dikkat çekti.

GÜNDEM 10.09.2014 14:41:00 0
Marmaraereğlisi

SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmaları ara vermeden sürdürülüyor. Yeni açılan yollardaki çalışmalarda ağırlıklı olarak satı kaplama yapılıyor. Özellikle Sultanköy Mahallesi Bağlar Mahallesi yolu, Mezarlık yolu, Yeniçiftlik Mahallesi gibi bölgelerdeki yollar ihtiyaç önce satı kaplama sonrada sıcak asfalt yapılıyor.

 

 YENİÇİFLİKTE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yeniçiftlik Mahallesinde 19 Mayıs Caddesine bağlanan tüm arayolların yapımını bitiren ekipler bu bölgede 20 kilometrelik satı kaplama ve 10 kilometrelik sıcak asfalt serdi. Sultanköy'de de 7 kilometrelik satı kaplama yapan Fen İşleri ekipleri diğer bölgeler de toplam 3 kilometrelik yol yapımı gerçekleştirdi.

 

DESTEK VEREN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Marmaraereğlisi Fen İşleri ekipleri yol yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor. Yolların yapıldığını gören vatandaşlar, öncelikle olarak toz ve çamurdan kurtuldukları için Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a teşekkür etti.Başkan İbrahim Uyan, “Kısa süre olmasına rağmen ilçe genelinde sorunları iyi bildiğimiz için öncelik isteyen yerlere ekiplerimizi yönlendirdik. Büyük bir fedekarlıkla çalışan ekiplerimiz kendilerinden beklenenin fazlasını yaparak bu süre içinde önemli mesafe aldılar.Bu yool çalışmaları sırasında bizlere destek veren vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber Merkezi