Çerkezköy'de bugün elektrik kesintisi var!

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü'nden bugün yapılacak olan 'planlı elektrik kesintisi' hakkında uyarı geldi. Yeni tesisatı kullanıma alacak olan TREDAŞ, 5 saat süreyle elektri

GÜNDEM 9.09.2014 16:03:00 0
Çerkezköy

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

 

KESİNTİ SAAT 9.00 İLE 14.00 ARASINDA

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, Alçak Gerilim (AG) bakım çalışması nedeniyle, bugün 9:00-14:00 saatleri arasında 5 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacak. Ayrıca, Saray’ın Sıla Çiftlik Evleri Mahallesinin tamamında aynı saatler arası elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

 

KIZILPINAR’DA 8.30’DA BAŞLAYACAK

Elektrik kesintisine karşı yapılan uyarıda TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Kızılpınar çiftlikler iletken çekim işi nedeniyle, yine bugün  8:30-18:00 saatleri arasında 9 saat 30 dakika süre ile elektrik verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler ise şöyle: Kızılpınar 4 Evler mevki, Kızılpınar Yunus Emre Mahallesinin bir kısmı, Kızılpınar Su Kuyusu, Kutlu Aydın.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

Haber Merkezi