ÇTSO ÜYELERİNİ FUARLARA GÖTÜRECEK

ÇTSO yurt içi fuarlarda sektörün devleriyle üyelerini bir araya getirecek. ÇTSO, eylül ayı içerisinde düzenlenecek altı ayrı fuara Çerkezköy'den üyelerini götürecek…

GÜNDEM 9.09.2014 15:51:00 0
ÇTSO ÜYELERİNİ FUARLARA GÖTÜRECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bu ay içerisinde 6 ayrı fuara üyelerinin katılması için organizasyon düzenleyecek. ÇTSO, Meslek Komiteleri tarafından İstanbul Kongre Merkezi, CNR Expo ve Tüyap/ Büyükçekmece’de düzenlenecek fuarları kapsayan organizasyonda katılımcılar sektörün önde gelen firmalarıyla tanışma fırsatı yakalayacağı bildirildi. Fuarlara katılmak isteyen ÇTSO üyelerine katılım ve servis hizmeti verileceği belirtilirken tüm bu hizmetler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

 

İLK FUAR EMLAK

ÇTSO’nun ilk organizasyonu Emlak 14 Fuarı olacak. ÇTSO, 6. Meslek Komitesi üyeleri tarafından ziyaret edilmesi planlanan konut, işyeri, satın alma, kiralama ve finansman fuarı Emlak 2014, İstanbul CNR Expo Yeşilköy’de 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ÇTSO’dan yapılan açıklamada emlak fuarı ile ilgili olarak şu bilgilere yer verildi: “Bu yıl iki kat büyüyen fuarda, Türkiye’nin yıldız 200 projesi görücüye çıkarılacak. Ortadoğu, AB, Körfez ve Türki Cumhuriyetleri ülkelerinden çok sayıda alım gruplarının ziyaret edeceği Emlak 2014 fuarı, yerli ve yabancı 250 firmanın katılımı ile düzenlenecek. Büyük yatırımcıların, nihai tüketicilerin ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği CNR Emlak fuarını, 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.”

 

TUYAP’TA İKİ FUAR BİRDEN

ÇTSO’nun ikinci organizasyonu ise TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne olacak. Tuyap Fuar ve Kongre Merkezinde iki fuar birden ziyaret edecek olan ÇTSO üyeleri ilk olarak 2 yılda bir düzenlenen ve global metalürji sektörünün bu yıl dünyadaki en büyük 2 fuarından biri konumundaki NKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarları’nı ziyaret edecek. 11-13 Eylül tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tuyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan bu fuara ÇTSO 8. Meslek Komitesi’nce ziyaret planlanıyor.     8. Meslek Komitesi’ne bağlı ÇTSO üyelerinin bu fuara katılması tavsiye edilerek, “Sektördeki gelişmeler ve son teknolojilerden haberdar olmak ve metalürji sektöründeki farklı deneyimlerini paylaşmak isteyenler için iyi bir fırsat olacak.”denildi.

Yine aynı yerde 8. Meslek Komitesi tarafından ziyaret edilecek bir diğer fuar ise Avrasya Ambalaj Fuarı. 18-21 Eylül 2014 tarihlerinde 20.’si düzenlenecek olan fuar, her geçen yıl gelişen katılımcı ve ziyaretçisiyle ambalaj sektörünün bir araya geldiği en kapsamlı platform olma özelliğini taşıyacağı belirtildi.

 

 

PETROL DEVLERİ İSTANBUL’DA

ÇTSO’nun bir başka organizasyonu ise petrol sektörüne yönelik olacak. 5.Meslek Komitesi’nin iki fuar ziyaret edeceği bildirildi. 5. Meslek Komitesi’nin ziyaret edeceği iki fuardan ilki olan ICE, petrol devlerine ev sahipliği yapacak. Amerikan Petrol Jeologları Derneği (AAPG-American Association of Petroleum Geologists) tarafından her yıl düzenlenen uluslararası “ICE-International Conference andExhibition” konferansı  14-17 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak. Fuarda 60 farklı oturumda toplam 300 tebliğ verileceği belirtildi. Ayrıca 10 adet özel oturumda 67 uzman görüşü sunulacak.

 

GIDA VE İÇECEK SEKTÖRÜ BU FUARA KATILACAK

Bu ay içerisinde düzenlenecek olan bir başka fuar organizasyonu ise 18-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Gıda-Tek 9. Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuar’ı olacak. Bu organizasyonu ise ÇTSO 1. Meslek Komitesi düzenleyeceği bildirildi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuar Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda ve içecek sektörlerine yönelik firmaların buluştuğu lider platform olma özelliği taşıdığı kaydedildi.

 

SON FUAR MARKA BAYİLİĞİ

ÇTSO’nun ay içerisinde düzenleyeceği son fuar organizasyonu ‘Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ olacak. Bu yıl 12. Düzenlenecek fuar 18-21 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na 300'ün üzerinde yerli ve yabancı markanın katılacağı belirtildi. ÇTSO’dan yapılan açıklamada fuarda ziyaretçi sayısının 30.000'in üzerine çıkması beklendiği kaydedilirken, “Yurtdışından önemli misafirleri ağırlayacak fuar, kendi markasını büyütüp zincir haline getirmek isteyen katılımcılar için kılavuz niteliğinde olacak.”denildi.

ÇTSO’nun fuar organizasyonlarına katılmak isteyenler; ücretsiz olacağı belirtilen bu organizasyonlarla ilgili ayrıntılı bilgilere ÇTSO’nun internet adresinden ulaşabilirler.

 

Haber Merkezi