MALKARA'DA TEDES KURULACAK

Malkara Belediyesi İlçeyi güvenlik çemberi içine alıyor.

GÜNDEM 9.09.2014 15:48:00 0
MALKARA

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile bir süre önce Abalıoğlu Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilileri ile TEDES (Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri) çerçevesinde imzalanan protokolün ardından başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR 14 KASIM CADDESİNDE SÜRÜYOR

Çetin Başar Kışlası önündeki trafik ışıklarının olduğu bölgeden başlayan çalışmalara önceki gün Uzunköprü Caddesi'nden başlayarak 14 Kasım Caddesi üzerinde devam edildi. Çalışmaları İsmet İnönü Caddesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi ve Şehit Temizer Caddesi üzerinde de yapılacaktır.

 

ÇALIŞMALAR KASIM AYI İÇİNDE TAMAMLANACAK

TEDES projesi kapsamında Malkara'da şehir içinde Emniyet Müdürlüğü’nün tespit ettiği yerlere 60 adet sabit, hareketli olmak üzere toplam 76 adet kurulacak olan güvenlik kameraları sayesinde can ve mal güvenliğinin sağlanması, olumsuz olayların önüne geçilmesi, düzenli ve güvenli trafik akışının temin edilmesi, trafik ihlallerinin tespitinin kolaylaşması hedeflenmektedir. Başkan Ulaş Yurdakul, çalışmaların kasım ayı içerisinde bitirilmesi planlandığını belirtti.

 

Haber Merkezi