Öğretmenevi kaderine terk edildi

Türkiye genelinde kriterlere uymadığından kapatılan 84 öğretmenevi lokalinden biri olan Muratlı Öğretmenevi, bakımsızlık, pislik ve kötü kokudan dolayı vatandaşları rahatsız ediyor.

GÜNDEM 8.09.2014 15:37:00 0
Öğretmenevi kaderine terk edildi

Muratlı’da çay bahçesi olarak hizmet veren Muratlı Öğretmenevi Lokali kaderine terk edildi! Kuş pisliklerinin çevreye yaydığı ağır kokudan çok rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlardan Coşkun Aydan, “Kuş pislikleri çay bahçesinin her yerini kaplamış, çevreye korkunç bir koku saçıyor. Kuş hastalıklarına bulaşacağız. Sağlık yönünden tehlike arz ediyor. Kokunun çevreye verdiği rahatsızlığın yanı sıra bitişiğinde bir anaokulu var. Kuş pisliklerinden ötürü çocuklara da hastalık bile bulaşabilir” dedi.

 

Muratlılı vatandaşlar, 31 Ocak 2012 tarihinden bu yana yaklaşık iki buçuk yılı aşkın süredir kapalı olan Muratlı Öğretmenevi’nin çevreye yaydığı pis kokudan ötürü sitemde bulundular. Bununla birlikte vatandaşlar, Muratlı Belediyesi’nden ve PTT binasından duyulan pis koku için yetkililerden çözüm beklediklerini belirtti.

 

Marmara Haber