Muratlı Belediye Meclisi toplandı

Muratlı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı.

GÜNDEM 8.09.2014 15:21:00 0
Muratlı Belediye Meclisi toplandı

Muratlı Belediyesi yeni salonda ilk kez gerçekleştirilen toplantıya Belediye Meclisi üyesi İsa Kunt hariç tüm üyeler takıldı. Kunt’un mazeret dilekçesi sunduğu toplantı, dört ana başlık altında yapıldı. Toplantı; imar planı tadilatı, asker ailelerinden muhtaç olanlara yardım, matbu vergi ve harçların miktar ve tutarları hakkında çalışma ile ek gündem maddesi olarak Muratlı Vergi Dairesi’nin çatısının onarımı konuları üzerinde geçti.

 

MECLİS GÜNDEMİ

Askere giden gençlerin fakir veya yardıma muhtaç ailelerine aylık ödenek çıkarılması kararı oybirliği ile kabul edilirken, ihtiyacı olan ailelerin ise belediyeye müracaat etmeleri gerektiği açıklandı. Muratlı Vergi Dairesi’nin çatısında sorunlar olduğu, ciddi onarım gerektiği, kışın demirbaşlar dahil bir çok eşyaya zarar verdiği anlatıldı. Ek gündem maddesi olarak Muratlı Vergi Dairesi’nin çatısının onarımına oybirliği ile karar verildi. Matbu vergi ve harçların miktar ve tutarları hakkında ise yeniden yapılanma başlatıldığı açıklanırken, konuyla ilgili Muratlı Belediyesi Bütçe Komisyonu’nun ön çalışma yapacağı öğrenildi. Ardından mecliste karar alınacağı ifade edildi.

 

Muratlı Belediye Başkanı oturumu kapatmadığını söyleyerek, gündem maddelerine 8 Eylül Pazartesi günü saat 14.30’ta devam edeceklerini belirterek toplantıyı sonlandırdı.

 

Haber Merkezi