Süleymanpaşa'nın yüzme kursu sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Belediyespor bünyesinde açtığı 'Yüzme Kursu'nun ikincisi de sona erdi. Belediye Başkanı Eşkinat, gençleri spora yönlendirmek için gayret gösterdiklerini söyled

GÜNDEM 7.09.2014 14:23:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Belediyespor bünyesinde açılan Yaz Dönemi Yüzme Kursu’nun ikincisi sona erdi. Bu yaz döneminde toplamda dört, onsekiz yaş gurubundan 300 öğrenciye yüzme kursu eğitimi veren Belediyespor bünyesinde verildi. Kurslara Belediyespor Antrönörleri, Sertan Acat ve Gökçe Kıran katılarak, yüzme eğitimi verdiler.

KURS TÖRENLE SONA ERDİ

Yaz dönemi kurs bitirme törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Süleymanpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Taner, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya, Meclis Üyesi Hülya Erzincan Karaağaç ve minik yüzücülerin velileri katıldı.

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, gençleri spora yönlendirmek adına her şeyi yapacaklarının altını çizdi. Gençlik Merkezi’nde yaz dönemi yüzme kursu çalışmalarını bitiren Süleymanpaşa Belediyespor’un minik yüzücülerine Başkanlar şapka ve tişört hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi