Polis'den kaçak telefon operasyonu

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri kaçak yollarda ilçe merkezine sokulan cep telefonlarının ucuz fiyattan piyasaya satıldığı bilgisine ulaştı

GÜNDEM 5.09.2014 17:30:00 0
Polis

Kapaklı’da kaçak cep telefonu sattığı ileri sürülen bir işyerine yapılan operasyonda dokuz adet kaçak telefon ele geçirildi.

 

DOKUZ KAÇAK TELEFON YAKALANDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği, dün Pınar Bulvarında faaliyet gösteren cep telefonu satış noktalarına baskın yaptı. Yapılan baskınlarda bir işyerlerinin vitrininde yer alan çeşitli marka ve modellerde dokuz adet cep telefonu ele geçirildi.  Faturasız ve yurda kaçak yollardan giriş yaptığı tespit edilen telefonlar, haksız kazanç elde etmek isteyenlerin kötü amaçlarına kurban gitmeden el konuldular. Hazırlanan tutanak sonrasında Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne gönderilen kaçak telefonlar ile ilgili olarak Kapaklı İlçe emniyeti tarafından geniş çaplı soruşturma devam ederken, bu telefonları bulunduran ve satanlar hakkında yasal işlem başlattı. Vatandaşların aldatılmadan el konulan telefonların, hangi yollarla Kapaklı’ya girdiği ise araştırılıyor. Kaçak sigara, tütün ve alkol derken kaçak telefonlara da göz diken emniyet güçleri, yasa dışı yapılan hiçbir faaliyete izin vermeyeceklerini açıkladılar.

 

Haber / Gökhan YILMAZ