Mert Yıldırım Sitespor'da

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Sitespor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sitespor geçtiğimiz sezon Çanakkale Dardanelspor'da mücadele eden genç kaleci Mert Yıldırım ile

SPOR 4.09.2014 20:01:00 0
Mert Yıldırım Sitespor

DARDANELSPOR’DAN GELDİ

Site Spor yeni sezona , yenilenmiş ve güçlü kadrosu ile girmeye hazırlanıyor.Kırmızı – Beyazlı takım bu doğrultuda bu transfer döneminde önemli bir transfere imza attı. Çanakkale Dardanelsporun genç yeteneği , yeni sezonda Sitespor formasıyla mücadele edecek. Sitespor’un büyük beklenti içerisinde olduğu genç yıldız , geçen sezon Çanakkale Dardanelspor forması giymişti.

 

TERCİHİNİ SİTESPOR’DAN YANA KULLANDI

19 yaşındaki Mert Yıldırım , Çanakkale Dardanel Spor forması ile Akademi Ligi u15 forması ile 22 , Akademi Ligi U16 forması ile 4 , Akademi Ligi U17 forması ile 14, Akademi Ligi U18 forması ile 13, Akademi Ligi U19 forması ile 21 kez yeşil sahalarda ter döktü.

3 haziran 1995 Edirne doğumlu Mert Yıldırım , tercihini 2014-2015 sezonundan itibaren Sitespor’dan yana kullandı.

 

KALE EMİN ELLERDE

Mert’in transferi ile bünyesinde 3 kaliteli kaleci bulunan Site Spor’da ,kale için kıyasıya bir mücadele olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Mardin Spor’dan transfer edilen Yusuf Turan ile uzun yıllardır Site Spor forması giyen Rahmi Yeşil , Mert ‘in de takıma dahil olmasıyla kıyasıya bir forma yarışana girecekler gibi gözüküyor.

 

“BAŞARILI OLACAKTIR”

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından konuşan Site Spor Kulübü başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Mert ile anlaştık. Kalitesi ortada olan bir futbolcu kardeşimiz.2009 yılından bu yana Çanakkale Dardanelspor forması giydi. Onu aramızda görmekten son derece mutluyuz. Umarım kazasız belasız , başarılarla dolu bir sezon geçirir. İki taraf için hayırlı olmasını dilerim”dedi.

 

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Mert Yıldırım ise “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.Bir çok kulüpten teklif aldım.Daha üst liglerde mücadele eden kulüplerde vardı aralarında.Tercihimi Site Spor’dan yana kullandım.Çok hızlı gelişen bir kulüp Site Spor.Umarım bu gelişimde az da olsa benim de bir payım olur.Geçen sene şampiyon olan bir kulübe geldim.Umarım bu sezonda şampiyon oluruz.”dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ