Yağışlar cumartesi gününe kadar devam edecek

Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan yağmur cumartesi gününe kadar bölgemizi etkisi altına alacak. Meteroloji'den alınan bilgilere göre bugün ve yarında gökgürültülü sağnak bekleni

GÜNDEM 4.09.2014 14:58:00 0
Yağışlar cumartesi gününe kadar devam edecek

Trakya’yı etkisi altına alan yağışlı hava cumartesi gününe kadar devam edecek. Meteroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre önceki akşam başlayan yağmur gökgürültülü sağnak şeklinde bugün ve yarında devam edecek. Hava Pazar günü açıyor.

Trakya’yı etkisi altına alan yağışlı hava Çerkezköy ve Kapaklı’da da etkili oldu. Önceki akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili olmaya başlarken, zamanla şiddetini artırdı. Meterolojiden yapılan uyarıları dikkate alan vatandaşlar sokağa çıkmadı. Gece boyunca devam eden yağış oldukça etkili oldu. Yağmur, sabah saatlerinde yerini bulutlu havaya bıraktı. Meteroloji tahminlerine göre çarşamba günü başlayan sağnak yağış, bugün ve yarında devam edecek. Cumartesi gününe kadar gökgürültülü sağnak şeklinde olacak yağmurlu hava Pazar gün bölgemizi terk edecek.

Meteroloji verilerine göre hava sıcaklıkları ise bugün ve yarın Tekirdağ’da en düşük 18-19 derece en yüksek 28-29 derece olacak. Çerkezköy ve Kapaklı’da da aynı derecelerde hava sıcaklıkları kaydedildi. Yetkililer, bugün ve yarında devam edecek sağnak nedeniyle vatandaşlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

 

Haber / Gökhan Yılmaz