Akay, su operasyonunu denetledi

Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan su isale hattı değişim çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, teknik personelden bilgi aldı. Akay, çalışmanın en kıs

GÜNDEM 3.09.2014 14:47:00 0
Akay, su operasyonunu denetledi

Dün Hükümet Caddesi’ndeki Köprü’nün yanından başlayan İshale Hattı’nda ki yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmaların bir an önce bitirilerek ilçeye su verilmesini hedefliyoruz” dedi.

 

SÜRE UZUN TUTULDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay TESKİ tarafından yenileme çalışmalarının yapıldığını belirttiği Hükümet Caddesi’ndeki ana İshale Su Hattı ile ilgili doğabilecek tüm olumsuzluklarında göz önünde bulundurularak çalışmaların 36 saatte sonlandırılacağı şeklinde planlanıp ve böyle açıklama yapıldığını söyledi. Akay, “Hükümet Caddesindeki ana ishale hattımızda yapılan yenileme çalışmalarında doğabilecek tüm olumsuzluklar göz önünde bulundurularak çalışmalar 36 saat olarak planlandı. Ancak hedefimiz çalışmaları bir an önce tamamlayarak ilçemize 24 saat içinde su vermeyi hedefliyoruz. Hava yağışlı da olsa çalışmalar ayni şekilde aksamadan devam edecek.”dedi. Başkan Akay, yapılan çalışmalar sırasında belediye Yol Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk Şen ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.

 

HÜKÜMET CADDESİNİ GENİŞLETECEĞİZ

Başkan Vahap Akay,ishale tattı çalışmaları sonrasında Hükümet Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlayacaklarını da belirtti. Başkan Akay, “İsale hattı ile ilgili çalışmalar sonlandırıldığında mevcut Hükümet caddemizi de genişleteceğiz. Aynı zamanda mevcut köprü de genişleyecek. Trafik akışının yoğun olduğu bu caddemizde yolun genişlemesiyle birlikte trafiği de rahatlatmış olacağız” açıklamasında bulundu.  Zabıta ekipleri de çalışmanın sürdürüldüğü bölgede sıkı önlemler alarak trafikte sorun yaşanmaması için araçların kontrollü olarak geçişlerini sağladı.

 

Haber / Seyit SÜREN