Kapaklı Kaymakamı değişti

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi'nde Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu Kırklareli Vali Yardımcılığı'na atanırke

GÜNDEM 3.09.2014 11:39:00 0
Kapaklı Kaymakamı değişti

İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Kararname ile 536 mülki idare amirinin yeni yerleri belirlendi.

 

KAPAKLI’YA GÜRBÜZ ATANDI

Geçtiğimiz yıl yeni ilçe olan Kapaklı’ya  atanan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde görevden alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından son düzenlenen kararname ile Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atanan Kuzulu’nun yerine ise İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz atandı.

2003 yılında Kaymakamlık görevine başlayarak teftiş stajını Isparta ve Sinop illerinde tamamlayan daha sonra Ankara Ayaş ilçesinde Kaymakam yardımcılığı stajını yaptıktan sonra yabancı dil öğrenmek ve mesleği ile ilgili stajda bulunmak üzere Almanya’nın Schwabisch Hall şehrinde bulunan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra ilk Kaymakamlığı’nı Afyon İli İhsaniye İlçesi’nde yaptı. Daha sonra Malatya’nın Arguvan İlçesi Kaymakamlığı görevinde bulunan Kuzulu, 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararname ile Abana İlçesine atandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan 2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan ve kurucu kaymakam olarak 20 Ağustos 2013 tarihinde görevine başlayan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, son çıkan Vali Yardımcılaarı ve Kaymakamlar kararnamesinde Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atandı. Kuzulu’nun yerine 2009 yılından bu yana İpsala Kaymakamlığı’nı yürüten Mehmet Ali Gürbüz de Kapaklı Kaymakamlığı’na atandı.

 

VALİ YARDIMCILARI DA DEĞİŞTİ

Kararname kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Ayhan Özkan Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin İstanbul Vali Yardımcılığı’na, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı Kayseri Vali Yardımcılığı’na Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca Tekirdağ Vali Yardımcılığı’na, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik Kırklareli Vali Yardımcılığı’na, Orhaneli Kaymakamı Mustafa Serdar Bakır Edirne Vali Yardımcılığı’na, Havsa Kaymakamı Yunus Kalaycı Karabük Vali Yardımcılığı’na atandı.

 

ÇORLU KAYMAKAMI AVCILAR’A GİTTİ

Aynı kararname ile Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Avcılar Kaymakamlığı’na atanırken, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç da Çorlu Kaymakamlığı’na atandı. Vize Kaymakamı Murat Duru Kazan Kaymakamlığı’na, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak Iscehisar Kaymakamlığı’na, Kastamonu Vali Yardımcısı Alper Tanrısever Havza Kaymakamlığı’na, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek Vize Kaymakamlığı’na atandı.

 

KOCAKUNDAKÇI TRAKYA’YA DÖNDÜ

Tekirdağ Vali Yardımcısı iken, 19.07.2013 tarihli ve 2013/463 Sayılı Müşterek Kararname ile Denizli Vali Yardımcılığına atanan Bekir Sıtkı Kocakundakçı'ya ait kısmın iptali ile adı geçen 1. Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığına atandı. Kırklareli Valiliği Kaymakam Adayı Haluk Koç da Artova Kaymakamlığı’na atandı. Kocaeli Valiliği Kaymakam Adayı Ali İhsan Başak Kofçaz Kaymakamlığı’na atanırken, Murgul Kaymakamı Eyyup Özdemir de İpsala Kaymakamlığı’na atandı. Nazimiye Kaymakamı Hasan Sazkaya Enez Kaymakamlığı’na, Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç Havsa Kaymakamlığı’na atandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ