Tekirdağ'lı yelkencilerden zafer

Tüm Türkiye'de kutlanan Zafer Bayramı coşkusuna Tekirdağlı Yelkenciler 29 – 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Zafer Kupası Yelken Yarışları ile katıldı. Tekirdağ Yelken İhtisas KulÃ?

SPOR 1.09.2014 18:52:00 0
Tekirdağ

GÜZEL SONUÇLAR ALDI

29 Ağustos’ta tüm Marmara’da etkili olan Poyraz fırtınasından dolayı kabaran dalgalar ve kulübün kumsalında mendirek bulunmaması sebebiyle sporcular teknelerini denize indiremedi ve dolayısıyla yarış yapılamadı. 30 Ağustos’ta denizin biraz daha yumuşaması ve kulüp çalışanlarının üstün gayretleri ile sporcular suya indirildi. Laser ve Optimist sınıfında yarışan sporcular poyrazdan esen ortalama 16 knot sağanaklarda 22’ye ulaşan rüzgar ile izleyen herkese muhteşem bir seyir zevki veren 3 yarış yapılarak sonuçlara ulaşıldı.

 

ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU

Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde Yelken İl Temsilcisi, Tekirdağ ve Büyükçekmece Yelken Kulübü Başkanları ve Yöneticileri, kulüp üyeleri, veliler, sporcular ve hakemler hazır bulundu.

Törende yarışların yapılabilmesi için üstün gayret gösteren hakemlere teşekkürler sunulurken, fırtına altında Zafer Kupası adına ter döken sporcular büyük alkış aldı. Ayrıca iki kulüp başkanı birbirine flamalarını takdim etti. Madalya almaya hak kazanan sporcuların takdimi ve yelken ailesinin adeti haline gelen toplu fotoğraf çekimi ile ödül töreni sona erdi.