"Karnımdaki çocuğum ve diğer çocuğum ile eşimi bekliyorum"

Marmara Denizi Kumbağ sahilinde cumartesi günü sabah saatlerinde denize açılan 25 yaşındaki Emre Taştan'dan haber alınamıyor. Taştan'ın sekiz aylık hamile eşi Ayşenur Taştan, "Karnımdak

GÜNDEM 1.09.2014 18:36:00 0

ÇALIŞMALARA TEKRAR BAŞLANDI

İstanbul'dan Tekirdağ'ın Kumbağ Mahallesi'ne tatile gelen Emre Taştan (25) ve 3 arkadaşı, 30 Ağustos Cumartesi saat 11.00 sıralarında denize açılmış, Emre Taştan denizde kaybolmuştu. Taştan’ı bulmak için deniz polisi, AFAD, sahil güvenlik ekipleri ve 3 zodyak botla arama çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları Marmara Denizi'nin tümünde denizden, karadan ve havadan devam ederken, havanın kararması nedeniyle çalışmalarına ara veren ekipler saat 08.30 sıralarında çalışmalara tekrar başladı.

 

“EŞİMİ BEKLİYORUM”

Kaybolan gencin yakınları da arama çalışmalarını yerinde takip ederken, umutlu bekleyiş devam ediyor. Çalışmaları yerinde takip eden yakınları sahil boyunda kiraladıkları evde konaklıyorlar. Emre Taştan’ın eşi Ayşenur Taştan, "Karnımdaki sekiz aylık bebeğim ve diğer çocuğumla birlikte eşimi bekliyorum. Aramaların hızlandırılmasını istiyorum, lütfen yetkililer bize yardım etsin" diye konuştu.

 

"ÇOCUĞUMU BULSUNLAR"

Emre Taştan’ın dayısı Ahmet Kılıç, "Kumburgaz’da kaybolan gençlerimiz için çalışmalar yapılırken burada da Emre için çalışmalar biraz daha sıklaştırılsın" derken, Emre'nin annesi ise, "Bir an önce benim çocuğumu bulsunlar. Yetkililer daha fazla ekip göndersin. İki tane çocuğu babasını bekliyor" dedi.

 

GÖNÜLLÜ DALGIÇLAR GELDİ

Arama çalışmalarının dördüncü gününde de Emre Taştan’dan haber alınamaması üzerine Taştan için İstanbul’dan gönüllü iki dalgıç geldi. Dalgıç Ersin Türkmen, "Emre benim iş yerinden arkadaşım, boğulduğundan dün akşam haberim oldu. Ben de diğer arkadaşımla birlikte Kumbağ'a gelerek arama çalışmalarına katıldım. Yaklaşık 6 saattir arıyoruz ama bulamadık. Umudumuz Emre’yi bulmak" ifadelerine yer verdi. 

 

Haber Merkezi