Şerifoğlu kardeşler Çanakkale Dardanel Spor'a transfer oldu

2013 – 2014 sezonunda Tekirdağ Amatör ligi B grubunu namaglup şampiyon tamamlayan Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Sitespor, alt yapıdan yetişen iki genç yıldızını Çanakkale Dardanelspor'a verdi.

SPOR 29.08.2014 17:23:00 0
Şerifoğlu kardeşler Çanakkale Dardanel Spor

MARKA HALİNE GELDİ

Kapaklı futbol sahasının sentetik çime kavuşmasıyla alt yapıya daha çok önem vermeye başlayan kırmızı beyazlılar , emeklerinin karşılığını almaya başladı. Alt yapılarda gelen başarıların ardından sezon öncesi , İshak İnşaat & Emlak firmasıyla sponsorluk anlaşması yapılmıştı.Alt yapıda teknik sorumlu Soner Çelik ile yapılan uzun süreli anlaşma sonucu yakalanan istikrar Site Spor Kulübü’nü alt yapı kategorilerinde bir marka haline dönüştürmeye başladı.

 

MİNİK YILDIZ ÇOK MUTLU

İki  sezondur Site Spor kulübü U13 takımında mücadele eden , yaşının küçük olmasına rağmen U15 formasıyla da ağabeyleri ile birlikte Sitespor formasını terleten Burakhan Şerifoğlu emeklerinin karşılığını aldı. Uzun zamandır Çanakkale Dardanelspor yetkilerinin takibi altıda olan genç sporcu , önceki gün A takımında kaldığı tesislerdeki odasına yerleşti.

 

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Geçtiğimiz sezon Sitespor U-15 Futbol Takımı formasıyla başarılı bir sezon geçiren Furkan Şerifoğlu’ da Çanakkale Dardanelspor ‘a transfer oldu. 14 yaşında Site Spor A takımı formasıyla çıktığı ilk maçta gol atma başarısını gösteren genç golcü , bir çok kulübün transfer listesinde ön sıralarda bulunuyordu.

İshak İnşaat&Emlak sahibi Mehmet Aydoğdu gençleri yalnız bırakmadı. Kulüp yöneticileriyle birlikte gençleri yeni kulüplerine teslim eden işadamı , çok gururlu olduğunu , herkesin Türk gençliğine ve sporuna destek olması gerektiğini söyledi. Desteklerinin süreceğini ve daha bir çok gencimizin daha da yerlere gelmesi için mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

 

“SİTESPOR BİZİM AİLEMİZ”

Çanakkale Dardanelspor’a transfer olan genç oyuncular “Başta hocamız Soner Çelik olmak üzere, kulüp başkanımız sayın Ersan Karamehmetoğlu’na , yönetim kurulumuza , İshak İnşaat’a ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkesin ayrı ayrı emeği var.Umarım çok çalışıp çok daha başarılı olacağız . Sitespor bizim ailemizdir. Kulübümüzü burada layıkıyla temsil edeceğiz” dedi.

 

“ONLARA GÜVENİYORUZ”

Ersan Karamehmetoğlu ise ” İki kardeşimizi emin ellere teslim ettik.Alt yapımızda oynayan 5 arkadaşımız ile ilgilenen bir çok kulüp var.  Gençlerimize yoğun talep olması bizleri gururlandırıyor. Umarım Kapaklı ‘mızdan bir çok ahlaklı futbolcu yetiştireceğiz. Şerifoğlu kardeşlere olan güvenimiz sonsuzdur. Çok başarılı olacaklardır. Bizlerde onlarla gurur duymaya devam edeceğiz ” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çocuklarını Dardanelspor tesislerine bırakan Halil Şerifoğlu ise ” Umarım çocuklarım için hayırlısı olur. Çok mutlu ve gururluyum. Site spor kulübüne ne kadar teşekkür etsem , azdır . Başkan’ından yönetimine , Soner Hoca’dan diğer sporcu kardeşlerime,emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bizlere çok destek oldular” dedi.

 

Haber Merkezi