Özhan;"Mandalı Karaağaç'ı yetim bıraktı"

2009-2014 dönemleri arasında AK Parti Karaağaç Belediye Meclis üyeliği yapan Çetin Özhan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya verilmeyen hizmetlerden dolayı tepki gösterdi.

GÜNDEM 28.08.2014 15:59:00 0
Özhan;

MANDALI’YA TEPKİ GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediye Yasası ile Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç’ın 30 Mart yerel seçimlerinin ardından unutulduğunu kaydeden Çetin Özhan “ Biz Karaağaç’ın daha fazla hizmet alacağını düşünürken, aradan geçen 5 ayda Karaağaç hizmet alamadı” dedi. Kapaklı’ya bağlanan Bahçeağıl, Karlıköy ve Yanıkağıl mahallelerine verilen hizmetlerin yüzde birinin Karaağaç’a verilmediğini kaydeden Özhan”  Bu mahallelerde parklar ve çevre düzenlemeleri yapılırken, Karaağaç’ta ise yaprak bile kıpırdamıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

“SU BİRİMİNİ BİLE KALDIRIYORLAR”

30 Mart seçimlerinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın Karaağaç’ı yetim bıraktığını kaydeden Özhan “ Hala ilçemizde ulaşım bulunmamaktadır. Vatandaşlarımız Kapaklı Belediyesine gitmek için Çerkezköy’den aktarmalı olarak gidiyorlar. Sağlık birimi ise seçimden önce 00.00’a kadar faal bir şekilde devam ediyordu. Ama Kapaklı Belediyesi mahallede bulunan sağlık birimini kapattı. İSKİ Müdürü su birimini kapattığı ve Kapaklı’ya götürdüğü konuşuluyor. Vatandaşlarımız ise 20 TL’lik su yükletmek için 8 TL yol parası vermek zorunda kalıyor” diye konuştu.

 

“DİĞER MAHALLELERE HİZMET VERİYOR”

Çerkezköy Belediyesinin kendisine bağlanan mahallelere en iyi hizmeti vermeye çalıştığını kaydeden Özhan “  Geçtiğimiz dönemlerde Belediye olarak ihtiyacı olan vatandaşlara Ramazan ayında 500 adet erzak dağıtımı yapılmıştı. Kapaklı Belediyesine bire bir talepte bulunulmasına rağmen herhangi bir yardım gelmedi. Çerkezköy Belediyesi ise Ramazan ayında kendisine bağlanan Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinde her akşam iftar programı gerçekleştirdi. Kapaklı Belediyesi ise bir gün bile vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram etmedi. Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi’nin başkanları Cumhuriyet Halk Partilidir. Bizler hizmet yapanları her zaman takdir ediyoruz” dedi.

 

“MECLİS ÜYESİNE TEPKİ GÖSTERDİ”

Kapaklı Belediye Meclisine Karaağaç’tan seçilen tek meclis üyesi olan Kemal Kenar’a da tepki gösteren Özhan “ 30 Mart tarihinden itibaren Kapaklı Belediye Meclisine seçilen Kemal Kenar’ı hiçbir vatandaşımız ne görmüştür ne duymuştur. Karaağaç sorunlarını bire bir iletmek için milletten oy istemiştir. Ama ortalıklarda yoktur. Artık bu halk ayrımcılık istemiyor. Karaağaç mahallesine beş aydır bir çivi bile çakılmamıştır. Artık bir şeylerin yoluna girmesi gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber/Gökhan YILMAZ