Yeşiltepe mahallesinde kanalizasyon çalışması yapıldı

Ergene'nin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ergene Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesinde başlatılan kanalizasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 26.08.2014 16:50:00 0
Yeşiltepe mahallesinde kanalizasyon çalışması yapıldı

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Yeşiltepe Mahallesi mevkiinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, çalışmalar hakkında firma yetkilileri ile görüştü. Ergene ilçesinde örnek bir belediyecilik anlayışı sergilemek için çalışmalara yoğunluk verileceğini belirten Yıldız, "Ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları ilçenin her alanında farklı yoğunluklarla devam etmektedir. Büyüyen Ergene’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli desteği vererek sorunların çözümü için çalışmaları tüm hızıyla devam ettirmektir" dedi.

Ergene’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının ilçenin gelişimi için gereklilik olduğunu ifade eden Yıldız, ilçenin kentleşmesinde ilk adımlarının yol onarım ve bakım çalışmalarına hız vermek olduğunu belirtti

 

Haber Merkezi