Halı sahanın çevresi yeniden dizayn ediliyor

Çerkezköy Belediyesi'nin yıllar önce Fatih Mahallesi Devlet Hastanesi yanında hizmete açtığı Halı Saha ve Çevresi günün koşullarına uygun olarak yeniden dizayn ediliyor.

GÜNDEM 25.08.2014 19:41:00 0
Halı sahanın çevresi yeniden dizayn ediliyor

GÜZEL BİR MEKAN OLACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yıllar önce yapılan Belediye Halı Sahasının ehli olmayan kişiler tarafından işletilmesi nedeniyle bakımsızlıkta tamamen harabeye döndüğünü ve burayı günün koşullarına uygun olarak çevre düzenlemesiyle birlikte yapma kararı aldıklarını belirtti. Başkan Akay, “ Bakımsızlık ve ilgisizlikten atıl bir duruma gelen halı sahamızı ve çevresini yeniden düzenlemeye başladık. Halı sahanın mevcut soyunma , tuvalet, lokal ve dinlenme yerinden oluşan binasında harabeye dönmesiyle yıkıldı ve yerine çok amaçlı bina yapılmaya başlanıldı. İçinde soyunma odaları, sporcular için ayrı bir mekan, büfe,cafeterya  gibi yerler olacak. Halı saha sil baştan yeniden dizayn edilecek ve çevresinde oturma gurupları ile dinlenme mekanları oluşturulacak. Sporcular için mini bir antrenman sahası yapılacak. Kısaca bu bölge Çerkezköy’e yakışan bir şekilde yeniden günün koşullarına uygun şekilde dizayn edilerek halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Caddesi karşısında bulunan Aysun Sokak ve Kardelen Sitesini su taşkınlarından kurtarmak içinde çalışmaların başlanıldığını ve bu çalışmalarında önümüzdeki günlerde sonuçlanacağını belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN