Kaymakamlık binası 15 Eylül'de açılacak

Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Özbirlik Plaza'da yeni Kaymakamlık binasında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, binanın iskan r

GÜNDEM 25.08.2014 16:54:00 0
Kaymakamlık binası 15 Eylül

Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Özbirlik Plaza’da yeni Kaymakamlık binasında çalışmaların tüm hızıyla sürüyor.

 

TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

Kapaklı Kaymakamlığı’na tahsis edilecek olan Özbirlik Plaza’da kaba inşaat çalışmalarının bittiğini söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Binada inçe işçilikte tamamlandı.Binanın iskan ruhsatını bekliyoruz. İskan verildikten sonra su ve elektrik aboneliğini yapmak istiyoruz. Yeni kaymakamlık binasının temizlik çalışmaları da devam ederken, muhtemelen 15 Eylül’den sonra binaya taşınacağız” dedi.

 

“HİZMETE GEÇMEK İSTİYORUZ”

Kuzulu “ binanın zemin katında Tapu Müdürlüğü, birinci katında Nüfus Müdürlüğü, ikinci katta Kapaklı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, üçüncü katta Mal Müdürlüğü, dördüncü katta Kadastro Müdürlüğü ve Tüketici Heyet ile dernekler beşinci katta Kaymakamlık ve Yazı İşleri Müdürlüğü yer alırken, son katta ise toplantı salonu olacak. Kapaklı Hükümet Konağımız yapılana kadar bu binada vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Hükümet Konağı için yer tespit çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

 

“OTOPARK SORUNU OLACAKTIR”

Özbirlik Plaza’da hizmete girecek olan binanın önünde otopark sıkıntısının da yaşanacağını kaydeden Kuzulu “ Binanın yan tarafında bulunan sokakların park yeri olması için UKM’ye teklifte bulunacağız. Bununla birlikte geçici otopark yapabiliriz. Saray-Çerkezköy yolunun ise bir ay sonra tamamlanacağını yetkililerden öğrendim. Bu yolun tamamlanması ile birlikte otopark sıkıntısı yaşanmayacak. Ancak binaya gelen vatandaşlar Kapaklı Belediye’sinin önünde araçlarını bırakıp yürüyerek yeni binaya gelirler ise araç sıkıntı da olmayacaktır” dedi.

 

“PERSONEL SIKINTISI VAR”

Mal Müdürlüğüne herhangi bir atamanın yapılmadığını kaydeden Kuzulu” Yeni hizmet binasının üçüncü katında hizmet verecek Kapaklı Mal Müdürlüğünde şuan bir personel bulunuyor. Bu personelde Çerkezköy’de görevine devam ediyor. Defterdarlığın vereceği kararı bekliyoruz. Personellerin gelmesi ile birlikte bir an evvel de Mal Müdürlüğünü açmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Seyit SÜREN