Ters yönden dönen araç takla attı

İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Tolga Petrol Karşısındaki kavşakta önceki gün saat 14.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

GÜNDEM 24.08.2014 18:06:00 0
 Ters yönden dönen araç takla attı

ARAÇ TAKLA ATTI

Kavşağın karşısında bulunan sokaktan çıkan Vahap Keten (50)yönetimindeki 17 SS 019 plakalı araç Emlak Konutları istikametine virajın sağ tarafından dönmesi gerekirken sol tarafından hızla dönüş yaptı ve bu sırada kavşaktan dönmekte olan 59 TE 378 plakalı Mehmet Arsu’nun kullandığı hafriyat kamyonuna çaptı. Çarpmanın etkisiyle araç virajdaki büslere çarparak takla attı. Kazanın meydana gelmesiyle birlikte çevredekiler takla atan araç içinde kalan Vahap Keten’i araçtan kurtarmak için seferber olurken bazı vatandaşlarda 112 ekiplerine polise haber verdiler.

 

ŞOFÖR ARAÇTA SIKIŞTI

Kaza sonrası takla atarak araç içinde sıkışan şoförün kurtarılması için çevredeki vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştılar. Olaydan kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralı Keten’i Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan Çerkezköy trafik ekipleri vatandaşlarında yardımıyla kaza yaparak trafiği kapatan aracı yoldan kaldırdı. Olay yerine gelen Tekirdağ belediyesi itfaiyesi kaza sonrası yola dökülen yakıt ve cam kırıklarını tazyikli su ile yıkayarak yolu trafiğe tamamen açtı. Hastaneye kaldırılan yaralı Keten’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Seyit Süren