Yılmaz:" Bizler yüzde yüz üreticiyiz"

Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz 2014-2015 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala okul kıyafetleri satışlarına ba?

EĞİTİM 24.08.2014 12:03:00 0
Yılmaz:

“DÖRT MAĞAZAMIZ VAR”

Çerkezköy’de konfederasyon adına Vize Giyim, Hasır Giyim, Egem Giyim ve Yaşar Giyim’in faaliyet gösterdiğini kaydeden Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz” Okul kıyafeti satan konfederasyona üye Vize Giyim, Yaşar Giyim, Egem Giyim, Hasır Giyim olmak üzere 4 tane mağazamız var. Mağazalarımızdan alınan okul kıyafetlerinde herhangi bir bozukluk çıkar ise bunu Konfederasyonumuz ücretsiz olarak karşılıyor" diye konuştu.

 

“FİYATLAR BEŞ YILDIR AYNI”

Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim'in sahibi Yaşar Yılmaz” Okul kıyafetlerinin kalitesi konusunda tüm üyelerimiz kontrol altındadır. Türkiye genelinde okul kıyafetleri aynıdır. Konfederasyonumuza bağlı tüm mağazalarımızda fiyatlarımız ise aynı fiyattan satılmaktadır. Son beş yıldır da okul kıyafetlerinde her hangi bir fiyat artışı da olmamıştır. Bu yıl ilk kez okula başlayacak bir öğrenci için ailesi 100-110 TL arasında, ortaokul öğrencilerimizin 110 ile 120 lira arasında ve lise öğrencilerimizin 120 ile 140 lira arasında fiyat ödeyecekler.  Okul kıyafetleri kışlık kaban, uzun kol ve kısa kol tshirt, pantolon veya şort etek olmak üzere satışa sunulmaktadır” dedi.

 

“VELİLERİMİZ İLGİ GÖSTERİYOR”

Öğrenciler için üretilen malların arkasında Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu'nun logosunun bulunduğunu kaydeden Yılmaz “ Bizler yüzde yüz üreticiyiz. Sattığımız tüm ürünler karşısında velilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bakanlığa konfederasyon adına teşekkür imzası olarak 50 bin'e yaklaşan imza gönderilmiş. Konfederasyon olarak aile bütçelerini sarsmayacak fiyatlar ile en kaliteli ürünleri satıyoruz” açıklamasında bulundu.

Okul kıyafetleri satışlarının başladığını kaydeden Yılmaz “Satışlarımız Çarşamba gününden itibaren başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Velilerimiz okul kıyafetleri kalmayacak diye korkuyorlar. O yüzden çok ilgi oluyor. 9 aylık süreyi 110 liraya karşılıyorlar bunun yanında çanta ve ayakkabı da alınınca fiyat 160-170 arası bir yere çıkıyor. 9 aylık süreç için oldukça makul fiyatlar söz konusu.Birinci sınıf öğrenci için kısa kol tshirt 15-25 TL, pantolon 25 TL, kışlık kaban 45 TL ve uzun kol tshirt ise 20 TL’dir" şeklinde konuştu.

 

“TÜM OKULLARIN KIYAFETLERİ BULUNMAKTADIR”

Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim'in sahibi Yaşar Yılmaz “ Okul forması güvenlik demektir, disiplin demektir. Psikolojik sağlık ve bütçeye katkı demektir. Okul forması motivasyon ve başarı demektir. Çerkezköy'de bulunan dört mağazamız Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan 50’ye yakın okulumuzun okul kıyafetlerini satıyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN