Belediyeden malzeme yardımı

Kırklareli Belediyesi sosyal sorumluluk gereği, bütçe imkanları dahilinde 22 Ağustos Cuma günü Remzi Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesine beden eğitimi derslerinde kullanılmak üzere spor malzemesi yardımında bulun

GÜNDEM 22.08.2014 18:39:00 0
Belediyeden malzeme yardımı

ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞTİRMELİYİZ

Malzemelerin teslimini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider’den alan görevliler, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ve Kırklareli Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider’in makamında gerçekleştirilen malzeme yardımında açıklamada yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gider, eğitime önem verildiğini ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.Spor malzemesi desteğinin de bunun en güzel göstergesi olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Gider: “Okullarımız Kırklareli’de şampiyon sporcularının yetiştirileceği yerler olmalıdır. Bu kapsamında okullarımızdan gelen taleplere imkanlar dahilinde cevap vermeye çalışıyoruz. Kırklareli’de yetenekli çocuklarımızın ve gençlerimizin olduğu ortadadır. Bizler bu noktada onların kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği sağlayacağız. Kırklareli Belediyesi, sporsal ve sosyal etkinlikler anlamında her zaman okulların yanında olmuş ve olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, okulların yetenekli sporcular açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.