Emniyet'ten 1 günde 2 operasyon

İlçede terör örgütü pkk'nın en önemli gelir kaynaklarından olan gümrük kaçağı sigara satışına yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kapaklı İlçe Emniy

GÜNDEM 22.08.2014 18:06:00 0
Emniyet

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen işyerlerine şok baskınlar düzenledi.

 

İŞ YERİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Terör örgütü pkk’nın en önemli gelir kaynaklarından birisi olan Kaçak Sigara satışı ile mücadelesini kararlılıkla sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir gerçekleştirdikleri tahkikat sonucu ilçede bazı iş yerlerinde kaçak sigara satışı yapıldığını tespit etti. Ekipler ilk olarak dün sabah erken saatlerde kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen Atatürk Mahallesi Cevher Sokak’taki iş yerine baskın düzenledi.

 

YAKLAŞIK 500 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin burada yaptığı baskında yaklaşık 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan iş yeri sahibi 39 yaşındaki İ.B. ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 

2’NCİ İŞ YERİNDEN YAKLAŞIK 500 PAKET KAÇAK SİGARA BULUNDU

Kaçak sigara satışı yaptığı tespitt edilen iş yerlerine baskınlarını sürdüren İlçe Emniyet güçlerinin bir sonraki hedefi ise Cumhuriyet Mahallesi Elvan Sokak’ta faaliyet gösteren bir iş yeri oldu. Burada da kaçak sigara satışı yapıldığını tespit eden ekipler, yapılan operasyonda yaklaşık bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan 28 yaşındaki iş yeri sahibi E.I. da ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ