Parkinson hastalığını hemşerilerinin desteği ile yendi

Kapaklı'da Parkinson hastalığına yakalanan hemşerileri için yardım kampanyası düzenleyen Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kampanya kapsamında toplam 50 bin TL topladı. Parkinson ha

GÜNDEM 22.08.2014 13:25:00 0
Parkinson hastalığını hemşerilerinin desteği ile yendi

Memleketlerinden ayrılıp iş için Kapaklı’ya gelen Samsunlular, çatısı altında birleştikleri dernek faaliyetleri ile örnek bir davranışa imza attı.

 

50 BİN TL YARDIM TOPLANDI

Kapaklı’nın en etkin hemşehri derneklerinden biri olan Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bir yandan dernekçilik faaliyetlerini yerine getşirmeye çalışırken, bir yandan da zor durumda olan hemşehrilerine destek olmaya gayret ediyor. Dernekciliğin öncüsü ve ilçedeki en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Kapaklı Samsunlular Derneği, uzun süredir sağlık sorunları yaşayan eski samsunlu iş adamı Mehmet Kaplan için toplam 50 Bin TL yardım topladı.

 

PARKİNSON HASTALIĞINA YAKALANMIŞTI

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına çok sayıda Samsunlu iş adamı ve siyasetçi katkıda bulundu. Samsunlular Derneği, Parkinson hastalığı dolayısıyla uzun süredir tedavi gören Mehmet Kaplan’a destek olarak, Kaplan’ın İstanbul Göztepe Araştırma Hastanesi’nde tedavi olmasını sağladılar.

 

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Tedavisi sonrası sağlığına kavuşan Mehmet Kaplan, desteklerinden dolayı başta Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olmak üzere tüm Samsunlu iş adamlarına ve Samsunlu hemşehrilerine teşekkür ederek, sağlığına kavuşmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Haber / Gökhan YILMAZ