Kapaklı'da silahlı kavga: 2 yaralı

Kapaklı'da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi'nde faaliyet gösteren bir hemşeri derneği önünde meydana gelen kavgada, taraflardan birinin üzerindeki silahı ateşlemesi sonucu iki kişi bacağından yaralandÄ?

GÜNDEM 21.08.2014 19:21:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da faaliyet gösteren bir hemşeri derneği önünde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede alevlendi. Sinirlerin iyice gerildiği kavgada taraflardan biri üzerinde bulunan silahla bir kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçtı.

 

TARTIŞMA ALEVLENİNCE SİLAHA SARILDI

Olay önceki gün saat 22.00 sıralarında Kapaklı’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı E.Ş., E.S.A., E.Ş. ve A.Ş. ile Murat K. ve Erkan G. arasında tartışma çıktı. Sinirlerin iyice gerildiği tartışmada Erkan Ş. adlı kişi, yanında bulunan silahla Murat K. ve Ercan G.’yi bacağından yaraladı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Murat K. ve Ercan G.’yi bacağından yaralayan Erkan Ş. daha sonra arkadaşları ile birlikte olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bacaklarından yaralanan Murat K. ve Ercan G.’ye ilk müdahale ise çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralılar daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. 

 

GECE OPERASYONU İLE KIS KIVRAK YAKALANDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen geniş kapsamlı arama çalışmaları kapsamında iki kişiyi bacağından vurarak kayıplara karışan Erkan Ş.’nin yeri kısa sürede tespit edildi. Erkan Ş., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kazak Gölü’nde bir çiftlik evine yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandı. Erkan Ş.’nin yakalandığı evde bir adat de ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

 

4 ŞÜPHELİDEN 3’Ü SERBEST BIRAKILDI 1’İ TUTUKLANDI

Erkan Ş. ve diğer şüpheliler E.S.A., E.Ş. ve A.Ş. emniyetteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.S.A., E.Ş. ve A.Ş. serbest bırakılırken, iki kişiyi bacağından yaralayan Erkan Ş. ise tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ