İşler: Eğitim-Öğretim'e tertemiz sıralarla başlayacağız

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Eylül'de başlayacak olan 2014-2015 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Donatım At?

EĞİTİM 20.08.2014 13:22:00 0
İşler: Eğitim-Öğretim

İl genelinde eğitim-öğretime başlayacak yaklaşık 160 bin öğrenci için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Donatım Atölyesi personeli çalışmalarına devam ediyor.

 

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Yıl boyunca çalışmalarını sürdüren personel, yeni eğitim-öğretim döneminin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız verdi. Yeni sıra yapan ve yıpranan sıraları onaran atölye çalışanları, öğrencilerin 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde eksiksiz eğitim görmelerini sağlayacak. Yeni eğitim-öğretim yılı için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 15 Eylül’de öğrencilere her şeyi ile hazır sınıflar oluşturabilmek için çalıştıklarını belirtti.

 

ALTYAPI VE DONANIM OLARAK YENİ DÖNEME HAZIRIZ

Halis İşler, " 15 Eylül’de yaklaşık 160 bin öğrencimizle yeni eğitim öğretim dönemine başlayacağız. Tekirdağ genelinde yeni yapılan 11 okulumuzla birlikte 435 okulumuzda yeni döneme başlayacağız. Altyapı ve donanım olarak yeni döneme hazırız. Bakanlığımızın gönderdiği ödeneklerle sıra teminine gittiğimiz gibi ayrıca bizim atölyemiz de var. Atölyemizde çalışan personelimizle öğretmen masalarını, sınıf dolaplarını ve mevcut sıralarımızdan yıpranmış olanlarını bu atölyemizde topluyoruz. Topladığımız bu materyalleri boyayıp kaynaklarını yaptırıp yeniden öğrencilerimizin hizmetine gönderiyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYOR OLACAĞIZ

Sıra ihtiyacının tamamını atölyedeki çalışmalarla ve bakanlığın gönderdiği ödeneklerle tamamlanacağını kaydeden İşler, “Yeni eğitim- öğretim yılına başlayacağımız 15 Eylül’de tertemiz sıralarla ve üzerindeki kitaplarla velilerimizi ve çocuklarımızı bekliyor olacağız" dedi. Sıraların iyileştirilebilmesi ve yeniden geri dönüşüme kazandırılabilmesi için teknik personelin bütün yıl boyunca çalıştığını belirten İşler, teknik personelin özellikle yeni dönem başlarındaki çalışmalarıyla öğrencilere sırasıyla masasıyla hazır sınıflar oluşturabilmek için mücadele verdiğini söyledi.

 

Haber Merkezi