Edirne Belediyesi Edirnespor Turp Gibi

Pazartesi günü yaptığı ilk antrenmanla yeni sezon çalışmalarına başlayan Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Takımı antrenman öncesi kulübün bu sezon da s

SPOR 19.08.2014 20:25:00 0
Edirne Belediyesi Edirnespor Turp Gibi

KONTROLE GİRDİLER

Edirne Özel Ekol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Erol Yalnız tarafından karşılanan Edirne Belediyesi Edirnespor kafilesine Başkan Murat Boyacıoğlu, As Başkan Murat Muranlı ve Menajer Sanem Helvacıköylü’de eşlik etti. Prof.Dr. Erol Yalnız’ın odasında bir süre sohbet eden Edirne Belediyesi Edirnespor kafilesi daha sonra sağlık kontrollerinden geçti. Oyunculara kontrolleri sırasında Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Şube Yönetim Kurulu Üyesi, Ekol Hastanesi Başhekim yardımcısı Prof. Dr. Tuncay Çağlar refakat etti.

 

“EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Prof.Dr. Erol Yalnız “Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda kadın basketbol takımımızın sağlık sponsorluğunu seve seve üstlendik. Kuruluşumuz bu tür girişimlere özel önem vermektedir. Bu sezon şampiyon olarak birinci lige yükselen şehrimizin gururu Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” derken kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu’da Prof.Dr. Erol Yalnız’a teşekkür ederek “Bir kez daha takımımızın sağlık sponsorluğunu üstlenen Ekol Hastanesi’ne kulübüm ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimizin takımı olduğumuzun bilinciyle, bize gösterilen güvene layık olmaya çalışarak elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacağız. Takımımıza sahip çıkılması ve güven duyulması bizi onore ediyor. Biliyoruz ki başarı paylaşmaktan geçiyor. Biz de sevincimizi ve üzüntümüzü Edirne ile paylaşmak istiyoruz. Sayın Prof.Dr. Erol Yalnız’a ve basketbol şube yönetim kurulu üyeliği teklifimizi kabul ederek bizi onurlandıran sayın Prof Dr. Tunçay Çağlar’a bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Yalnız olmadığımızı görmek çok güzel bir şey” dedi.

 

Haber Merkezi