Bara, "Yeni sezon bizim miladımız olacak"

Bu sezon yaptığı bomba transferler ile yeni sezonun iddialı ekiplerinden birisi olmaya aday olduğunu gösteren yeşil beyazlı ekip Kırklarelispor, Kartepe'de girdiği kamp döneminin ilk hazırlık maçını kampı

SPOR 19.08.2014 20:22:00 0
Bara, "Yeni sezon bizim miladımız olacak"

“MEMNUN OLDUK”

Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, hazırlık maçlarında skorun çok önemli olmadığını, onları ilgilendiren kısmın oynanan futbol olduğu ifade etti. Genel olarak oynanan futboldan memnun olduklarını söyleyen Bara, hazırlık maçlarının takımlara yön gösterme açısından çok önemli olduğunu dile getirdi. 

 

"İLK HAZIRLIK MAÇIMIZDAN SERGİLENEN FUTBOLDAN MEMNUNUZ"

Hazırlık maçında skorun çok önemli olmadığına dikkat çeken Bara," Bizim için hazırlık maçında skordan çok oynanan futbol önemliydi. Kampın 3.gününde oynadığımız ilk hazırlık maçı Yeni Diyarbakırspor maçıydı. 0-0 berabere sonuçlanan maçta gerek taktik gerekse kondisyon anlamında takimimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Maçın özellikle ilk yarısında baskılı ve istekli bir oyun sergiledik. Kamptaki ilk hazırlık maçı olması nedeniyle oyuncularımızın bir bölümü 60, bir bölümü ise 30 dakika forma giydi. Yeni transferlerimizin performansları da her geçen gün artıyor ve disiplinli çalışmaları devam ediyor. Genel anlamda oyuncularımızın performanslarından memnunuz aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da takıma uyum sağladılar. Onların katkıları arttıkça, Kırklarelispor'un gücü artıyor. Onlar formalarına ne kadar alışırlarsa, Kırklarelispor o kadar güçlenecektir" dedi.

 

"GÜNDE İKİ ANTRENMAN YAPIYORUZ"

Kamp döneminde yaptıkları antrenmanların içeriğini anlatan Bara, takımın günde iki antrenman yaptığını belirtti. Bara, "Günde iki antrenman yapıyoruz. Sabah ısınmanın ardından koordinasyon çalışmasıyla devam edip, dar alanda çift kale ile idmanı bitiriyoruz. Ardından akşamda pliometrik çalışmalar ve taktiksel oyunlarla günü bitiriyoruz. Yeni sezona en eksiksiz şekilde hazır olabilmek adına herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor. Yeni sezon Kırklarelisporumuzun miladı olacak. Bu sezon bir aksilik yaşamazsak eğer, ligin en iddialı takımlardan birisi olacağımıza inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi