Elektrik kesintileri devam ediyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları bir k

GÜNDEM 18.08.2014 18:58:00 0
Elektrik kesintileri devam ediyor

ÇERKEZKÖY VE MURATLI’DA ELEKTRİKLER KESİLECEK

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, planlı bakım çalışmaları yapılacağını ifade eden TREDAŞ yetkilileri, 20 Ağustos Çarşamba günü 12.00-13.30 saatleri arasında Çerkezköy’e bağlı Karaağaç Mahallesi-Yanıkağıl Mahallesi-Karaağaç Su Kuyusu-Gülay Yıldız-Abdülaziz Öngel-İlhan Önal-Halil Beyenel-Yağlı Tohumlarda elektrik kesintisi yapılacağını kaydetti. Yetkililer, “Müteahhit çalışması nedeniyle, aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında da Malkara’nın Hemit Köyü’nde enerji kesintisi yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

ELEKTRİKLE ÇALIŞAN CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARTIN

TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

 

Haber Merkezi