Malkara Belediyespor'a 'BAŞKAN' morali

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Süper Amatör Ligi hazırlıkları kapsamında kamp sürecinin ilk antrenmanını yapan Malkara Belediyespor'u yalnız bırakmadı.

SPOR 18.08.2014 11:17:00 0
Malkara Belediyespor

TAKIMI ZİYARET ETTİ

2014-2015 Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin hazırlıklarına başlayan Malkara Belediyespor antrenmanını ziyaret eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulübü Başkanı Celal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, Malkara Belediyespor Başkan Yardımcısı Biray Yay, Malkara Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Orta, Safa Çavuşoğlu, Halil Salmanlı, Malkara Belediyespor Basın Sözcüsü Kadir Kızıl ve Serkan Ayaz da hazır bulundu.

 

30 KİŞİYLE KAMPA GİRDİK

Antrenman esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Malkara Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Soykırlı, “30 kişiyle kampa girdik. Burada en iyi olan arkadaşlarımızı takıma kazandıracağız. Amacımız o. Öncelikle 18’imizi belirleyeceğiz. Ardından 18’e takviye edebileceğimiz arkadaşları değerlendireceğiz. Netice itibariyle 19 Ekim tarihinde ligimiz başlıyor. 2 aydan fazla bir süre var. Hemen hemen 2 ay kala antrenmanlarımıza başladık. Zaten bu yeterli bir süre. Şimdi genel kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıyoruz. Kamptan sonra daha teknik ve taktik çalışmalara geçeceğiz“ diyerek kamp ve takım hakkında bilgiler verdi.

 

SEZONU AÇTIK

Hedeflerinin kesinlikle Bölgesel Amatör Ligi olduğunu belirten Malkara Belediyespor Genel Kaptanı Rasim Tokuç ise “Hayırlısıyla sezonu açtık. Bu sezon gerek altyapı gerekse üstyapı ile Malkara Belediyespor’u bir bütün olarak başarıya taşımak istiyoruz. 5 yıllık bir gelecek planı yaptık. Bu çerçeve içerisinde Malkara’daki genç yetenekleri de yine alt yapıdan A takıma çıkarmayı planlıyoruz. Bunun yanında da başarının gelmesini istiyoruz. Onun için de bu yıl yarışmacı ve mücadeleci bir ekip yarattık. Tüm taraftarımızın desteğini istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Bundan sonraki haftalarda çeşitli hazırlık maçları yapacağız ve takımımızın durumunu göreceğiz. Eksik gördüğümüz yerlere transfer yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

Malkara Belediyespor Genel Kaptanı Rasim Tokuç, takımın 24 Ağustos 2014 Pazar günü saat 18.00’de Tekirdağ 1. Amatör Lig takımlarından Aydoğdu Adaletspor ile ve 31 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de ise İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Alibeyspor ile birer hazırlık maçı oynayacağını belirtti. İlk antrenmanlarına çıkan Malkara Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları idman sonunda, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un kendilerini ziyaret edip yalnız bırakmamasından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediyespor Yönetiminin Malkara Belediyespor antrenmanına gerçekleştirmiş olduğu ziyaret, teknik heyete ve futbolculara ikram edilen dondurmaların ardından son buldu.

 

Haber Merkezi