Muratlı'da 'UFO' heyecanı

Muratlı'da bir süredir UFO görüldüğü söylentisine bir yenisi daha eklendi. İlçenin çeşitli mahallelerinde bazı kişilerin gökyüzünde parlak cisimler gördüklerini söylemesi, kentte UFO heyec

GÜNDEM 17.08.2014 12:20:00 0
Muratlı

ÖNCE UÇAK ZANNETTİM

Yaklaşık 20 gündür Muratlı semalarında UFO görüldüğü söylentisi, hafta içinde doruğa çıktı. İlçenin Kazımdirik-Turan ile İstiklal-Kurtpınar mahalleleri taraflarında UFO gördüklerini söyleyenlerden bazıları bunu cep telefonuyla görüntülediklerini belirtti. UFO gördüğünü iddia edenlerden Ertan Teymurlenk, "15 Ağustos Cuma günü saat 02.00 sıralarında, tuvalete kalktığımda gökyüzüne baktığımda farklı bir cisim gördüm. Önce uçak zannettim. Fakat giderek yakınlaştığında bunun uçak olmadığını anladım” dedi.

 

BU İHBARLAR SIKLAŞTI

Teymurlenk, “Gördüğüm cismin şekli televizyonlarda gördüğüm UFO şekline çok benziyordu. Görünce çok şaşırdım. Bunu sadece ben değil, mahalleli de görmüş. Cep telefonu kamerasıyla çekmeye çalıştım fakat gözümle gördüğüm kameraya tam yansımadı" dedi. Öte yandan, UFO gözlemcileri ise bu ihbarların son zamanlarda sıkça geldiğini söyledi. Özellikle depremin ardından UFO gördüğünü iddia eden kişilerin arttığına dikkat çeken gözlemciler, görenlerin çektikleri görüntüleri incelediklerini söylediler.

 

Haber Merkezi