Her yıl en az 1 kupa

Yeni seon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kapaklıspor, önceki gün Kapaklı Futbol Sahası'nda U-15 ve U-17 oyuncuları ile Alt yapı antrenörleri Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar yönetimin

SPOR 17.08.2014 12:02:00 0
Her yıl en az 1 kupa

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor, bir yandan A Takım için transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da altyapı takımlarını yeni sezona hazırlamaya devam ediyor.

 

ANTRENMAN ÇİFT KALE MAÇ İLE BAŞLADI

Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ve Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında önceki gün Kapaklı Futbol Sahası’nda bir araya geldi. Alt yapı antrenörleri Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, iki takım arasında oynanan çift kale maç ile başladı. Oynan karşılaşmada altyapı antrenörleri Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar, oyuncuların gerek kondisyon gerekse mental açıdan ne durumda olduklarını görme imkanı buldu.

 

GEÇEN YIL BUNU U-13 FUTBOL TAKIMIMIZ İLE BAŞARDIK

Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ve Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ouncularının idmanı, karşılaşma sonrası yapılan açma germe ve soğuma hareketleri ile sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün antrenman yaptıklarını ifade eden Altyapı antrenörlerinden Ercan Yılmaz, “Kapaklıspor olarak altyapılarda hedefimiz, her sene en az bir kategoride kulübümüze kupa getirmektir. Geçen yıl bunu U-13 Futbol Takımımız ile başardık. Aynı başarıyı bu yıl da gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ahmet KILAVUZ