Albayrak: projelerinizle gurur duyacağım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından stratejik planlara yönelik olarak düzenlenen son toplantı Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile yapıldı.

GÜNDEM 17.08.2014 11:58:00 0
Albayrak: projelerinizle gurur duyacağım

HALLEDİLMESİ GEREKEN BİRÇOK SORUN VAR

Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlık ettiği toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın yanısıra, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.  Toplantını açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, halkın belediyeden beklentilerinin çok olduğunu ifade etti. Albayrak, “Halledilmesi gereken birçok sorun var. Sorunları biz yaratmadık ama halkımızın beklentisi doğaldır. Devlette devamlılık esası olduğu için Belediyeye ileriye götürmek için çalışacağız. Sizin ürettiğiniz projelerle gurur duyacağım. Takım halinde, ekip ruhuyla çalışarak daha güzel yaşanılabilir bir Tekirdağ yaratacağız, size güveniyorum” diye konuştu.

 

KALİFİYE ELEMAN SORUNLARI ÖN PLANA ÇIKTI

Ankara Üniversitesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Hakan Yılmaz ile DPT uzmanı Volkan Erkan’ın stratejik planlama süreci hakkında bilgiler verdiği toplantıda öncelikli yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Daire Müdürleri ve Şube Müdürleri ile yapılan toplantıda da en çok personel arasındaki sendikal haklar ile kalifiye eleman sorunları ön plana çıktı. Başkan Albayrak çok kısa zamanda eksik olan Daire Başkanlıklarına kalifiye elaman sıkıntısını gidereceklerini belirterek “ Elemana göre iş değil, işe göre elaman alacağız” diye konuştu. Stratejik Planın Eylül ayında taslağının oluşacağı planın da Kasım ayındatamamlanacağı ifade edildi.

 

Haber Merkezi