Aşağısevindiklispor oldukça iddialı

Tekirdağ 1. Amatör Lig temsilcilerinden Aşağısevindiklispor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SPOR 17.08.2014 11:40:00 0
Aşağısevindiklispor oldukça iddialı

BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLATACAĞIZ

Aşağısevindiklispor transferde hafta içindeki görüşmeler neticesinde 5 futbolcu ile anlaşma sağladı. Çorlu Aslanspor’dan orta saha oyuncusu Gökhan Yılmaz, Muratlı Belediyespor’dan ise ön libero ve santrafor oynayabilen Gökhan Verdi’yi alan Aşağısevindiklispor, defans oyuncusu Melih Hatipoğlu, orta saha oyuncusu Soner Aran ve sağ açık oyuncusu Ender Gökçe’yi de transfer etti. Transfer çalışmalarına devam edeceklerini açıklayan Aşağısevindiklispor Yönetim Kurulu, önümüzdeki haftalarda bombaları peş peşe patlatacaklarını açıkladı.

 

GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Aşağısevindiklispor 2. Mustafa Erşen, "Aşağısevindiklispor’u zirveye oynayacak takım olarak oluşturuyoruz. Geçen yılki iskelet kadromuzu koruduk, gerekli mevkilere nokta transferler yapıyoruz. Yedek kulübemiz birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımızdan oluşacak. Oyuna sonradan her kim girerse girsin, skoru değiştirecek kapasitede olacak. Ben ve yönetici arkadaşlarımın çalışmaları bu doğrultuda sürüyor. Birçok futbolcu arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde imzaları arka arkaya atarak lige en iyi şekilde başlamak ve 1. Amatör Lig’de şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİMİZE İNANIYORUM

Erşen, “Şampiyonluk yolundaki en büyük desteği ise görüşmelerimiz sonucunda bazı sponsor firmalardan ve esnaflarımızın yardımlarından alıyoruz. Yolumuza emin adımlarla ilerleyerek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum" diye konuştu. Yeni sezonda suni çim yapılan sahada ilk kez top koşturacaklarını ifade eden antrenör Recep Ümit Nişancı ise, "Maçları bundan böyle evimizde oynayacağız. Bu da gerek futbolcu motivasyonunu, gerekse seyirci avantajını lehimize çevirecektir. Bu yıl yöneticilerimiz, futbolcularımız, taraftarlarımız ve şahsım adıma tek hedefimiz var, o da şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi