Hem yıldönümünü hem de seçim zaferini kutladılar

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Hazim Karakuş, partinin 13'üncü kuruluş yıldönümü kapsamnda çifte mutluluk yaşadıklarını söyledi.

GÜNDEM 15.08.2014 19:33:00 0
Hem yıldönümünü hem de seçim zaferini kutladılar

ÇİFTE MUTLULUK

AK Parti Muratlı İlçe Teşkilatı, partinin 13. kuruluş yıldönümünü kutladı. AK Parti’ye gönül vermiş olmaktan mutlu olduklarını dile getiren AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Hazim Karakuş, "AK Parti’nin 13. kuruluş yıl dönümünü, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanmasıyla daha bir coşkulu kutluyoruz. AK Parti’nin kuruluşunun 13. yıl dönümünde sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyuyoruz. Çifte mutluluk yaşıyoruz. İnsanlara güzelliği, yatırımları göstererek partimizi daha da ileriye götüreceğiz. Hep bir kapalı spor salonu hayalimiz vardı, sağolsun Başbakanımız bunu gerçekleştirdi. Yüzme havuzu hayalimiz vardı. Bu da Sayın Mustafa Yel’in programındaydı. Fakat kazanamayınca bu kaldı. İnşallah partimiz ilerleyen dönemlerde bunu da yapacaktır" dedi.

 

PASTA KESİLDİ

AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Hazim Karakuş’un yanı sıra etkinliğe AK Parti Muratlı Belediye Encümenleri Yasemin Büyükişcan ve Metin Peremeci, eski AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ahmet Türkoğlu, AK Parti Muratlı İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Üzer, Yöneticiler Cengiz Erçetin, Mehmet Ali Yıldırım ile çok sayıda üye ve partili katıldı. Pasta kesimi ve ikramların ardından program sona erdi.

 

Haber Merkezi