Anafartalarspor yeni sezon çalışmalarına başladı

2014/2015 Futbol sezonunda BAL Ligi 11.Grubu'nda mücadele edecek olan Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Keşan Belediyesi tarafından Anafartalarspor'

SPOR 15.08.2014 17:30:00 0
Anafartalarspor yeni sezon çalışmalarına başladı

ŞÖLEN TADINDA KARŞILAŞMALAR İZLETTİRECEĞİZ

Zor bir grupta yer alacaklarını belirten Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, “Futbolcularımızın kalacağı lojmanımız için hazırlıklar sürüyor. Transfer çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Bu yıl ilk defa mücadele edeceğimiz BAL’da Keşanlı futbolseverlere şölen tadında karşılaşmalar izlettirmeyi hedefliyoruz. Takımımız çalışmalara başladı. Tam kadro olarak da Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağız” dedi.

 

TÜM FUTBOLCULARIMIZLA GÖRÜŞMELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Bu sezon için geçen yılki kadrodan Hakkı ve Ufuk ile yeniden anlaştıklarını söyleyen Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, “Ayrıca geçen yılki kadromuzda yer alan tüm futbolcularımızla görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bazıları okul ve bazıları da iş nedeniyle kadromuzda yer alamayabilir” diye konuştu. Hakkı ve Ufuk da yeniden Anafartalarspor camiasında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ve BAL Ligi’nde Anafartalarspor’un başarısı için ter dökeceklerini belirttiler.

 

Haber Merkezi