Eşkinat: Halk şikayetçi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, başkan yardımcıları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden gelen heyet ile birlikte belediyenin yol yapım şantiyeleri, yol yapılacak sokak ve caddelerde in

GÜNDEM 15.08.2014 14:57:00 0
Eşkinat: Halk şikayetçi

VATANDAŞLARI YÖNETİME ALACAĞIMIZI SÖYLEDİK

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şantiyelerinde başlayan inceleme sonrası yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı yapılırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası Karadeniz Mahallesi’nde başlayan kanalizasyon ve yol yapım çalışmaları inceleyen Başkan Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşları yönetime ortak edeceğimizi söyledik. Şuanda vatandaşlarımızın büyük bir kısmı altyapı ve yol çalışmalarından şikayetçi” diye konuştu.

 

ÖNCELİĞİMİZ YOLLARIN BİTİRİLMESİ

Halkın şikayetleri doğrultusunda belediyenin öncelikli planına altyapı çalışmalarının bitirilmesi ve yolların acilen yapılmasını aldıklarını kaydeden Ekrem Eşkinat, “Siz yardımcılarım, müdürlerim ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi temsilcilerimden yolların acilen yapılması ihalelerin hızlandırılması ve elimizdeki tüm imkanlarla, tüm ekiplerle çok hızlı bir şekilde çalışmaların arttırılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi