Albayrak: Yapacaklarımız şekillenmeye başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapılacak olan stratejik planlar öncesi Tekirdağ'da bulunan STK ile ziraat ve esnaf odaları temsilcilerinin görüşlerini aldı.

GÜNDEM 15.08.2014 14:40:00 0
Albayrak: Yapacaklarımız şekillenmeye başladı

KATILIM YOĞUN OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından stratejik planlara yönelik Sivil Toplum Örgütleri ve Ziraat ve Esnaf Odaları ile düzenlenen toplantı Ramada Otelde gerçekleşti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlık ettiği toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’nın yanı sıra daire başkanları ve Tekirdağ’da ve ilçelerinde Sivil Toplum örgütleri ile Ziraat ve Esnaf Odaları temsilcileri katıldı.

 

2 AY SÜREYE İHTİYAÇ VAR

Toplantıların stratejik planların oluşmasında ve şekillenmesinde önemli rol oynayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yapacağımız hizmetler şekillenmeye başladı, ancak planlanan bu hizmetlerin yatırım bazında hayata geçirilmesi için 1-2 ay gibi bir süreye ihtiyacımız var. Sizin de yapılacak bu hizmetler öncesi görüş bildirmeniz bize yol gösterecek. Sizin katılımcı paydaş olmanız hizmetin daha hızlı gelmesini sağlayacak, büyükşehiri beraber yöneteceğiz" diye konuştu.

 

TALEPLER YAZILI OLARAK İSTENDİ

Ankara Üniversitesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Hakan Yılmaz ile DPT uzmanı Volkan Erkan’ın stratejik planlama süreci hakkında Sivil Toplum Örgütleri ile Ziraat ve Esnaf Odası temsilcilerini bilgilendirdiği toplantıda öncelikli yapılması gerekenler masaya yatırılırken, STK ve Esnaf Odalarının Büyükşehir Belediyesi’nden talepleri yazılı olarak istendi.

 

Haber Merkezi