Hizmet kervanı her yere ulaşacak

Her fırsatta hizmet kervanını Tekirdağ'ın her yerine eşit bir şekilde ulaştırmak istediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu çalışmalar kapsamında mahalle m

GÜNDEM 14.08.2014 02:03:00 0
Hizmet kervanı her yere ulaşacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il sınırları içinde görev yapan 280 mahalle muhtarı ile Muhtarlar Çalıştay’ında buluştu.

 

EN BÜYÜK SORUN ALTYAPI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve daire başkanları düzenlenen 1. Muhtarlar Çalıştayı’nda muhtarlardan gelen sorunları dinledi. Ramada Otel'de gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmanı yapan Başkan Kadir Albayrak, hizmet kervanının Saray’ın Terzioğlu mahallesinden başlayacağını ve tüm mahallelere ulaştırılarak sorunların çözüleceğini belirtti. Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın en büyük sorunlarının ulaşım ve altyapı olduğunu ifade etti.

 

VATANDAŞLARIMIZI SİZ BİLGİLENDİRECEKSİNİZ

Başkan Kadir Albayrak, "Mazbatamızı almamızdan 128 gün sonra muhtarlarımızla bir araya geldik. Burada sadece sizin sorunlarınızı değil vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Hizmet kervanımızı ulaştırmak için yapacağımız altyapı ve stratejik plan konusunda vatandaşlarımızı siz bilgilendireceksiniz. TESKİ yaptığı güzel çalışmalarla vatandaşımızın su ve kanalizasyonda yaşadığı sorunları çözecektir” diye konuştu.

 

MUHTARLARLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Yeni oluşturulan kadroların, hizmet için sürekli muhtarlarla iletişim halinde olduğunun altını çizen Başkan Kadir Albayrak, “Yeni kurduğumuz Büyükşehir Belediyemiz’in tüm vatandaşlara hizmet götürmesini sağlayacağız" dedi. Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları ulaşım, su, kanalizasyon, çevre temizliği konusundaki sorunlarını dile getirdi.

 

Haber Merkezi