Doğalgaz girmeyen ev kalmayacak

GAZDAŞ, kısa süre önce başlattığı yeni bir kampanya ile evlerinde doğal gaz konforunu ve tasarruf imkanını yaşamak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. KrediVer işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamınd

GÜNDEM 12.08.2014 20:40:00 0
Doğalgaz girmeyen ev kalmayacak

GAZDAŞ, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması amacıyla KrediVer ile birlikte, tüm ödemelerde avantajlı teklifler sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Çerkezköylüler,  kışa girmeden cazip seçeneklerle iç tesisat kredisinden faydalanmaya davet ediliyor.

 

ÇEŞİTLİ KAMPANYALAR DÜZENLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

KrediVer ile bir anlaşma yaptıklarını söyleyen GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, “Bu anlaşma kapsamında, abonelerimize iç tesisatlarının yapımı için kredi olanağı sunuyoruz. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit yaptırabilecekler. GAZDAŞ olarak, önümüzdeki dönemlerde abonelerimizin en uygun koşullarda doğal gaza ulaşması için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2006’dan bu yana sürdürdüğümüz yatırımlarımızı her yıl sistemli olarak artırıyoruz ve bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız müşteri memnuniyetini en önemli değerimiz olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

DÜŞÜK VADE SEÇENEKLERİ SUNULDU

Kampanya kapsamında, 12 aya kadar vade farksız, 12 aydan 36 aya kadar da çok düşük vade farkı seçenekleri sunduklarını belirten Akaslan, “Bu kredi olanağından faydalanmak için abonelerin sadece “KrediVer” ile anlaşmalı iç tesisat firmalarına giderek iç tesisat kurulum masrafları için özel olarak geliştirilen “KrediVer” paketini talep etmeleri yeterli. Aboneler, satış noktasında, kefil olmaksızın, yeni bir banka hesabı açma zorunluluğu bulunmadan, sadece bir başvuru ve hızlı onay sistemi ile 30 dakika içinde kredi alabilecekler” dedi.

 

185 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPILACAK

 GAZDAŞ’ın bölgedeki artan yatırımlarına ilişkin bilgi veren Akaslan, "Trakya bölgesinde aralarında Edirne’nin de bulunduğu 17 yerleşim yerinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerimizden en yüksek sayıda vatandaşımızın faydalanması için bölgeye 185 milyon dolar yatırım yaparak altyapı iyileştirmelerimizi tamamladık. Böylece Trakya bölgesinde toplam abone sayımızın 200 bin bağımsız birime ulaşmasını sağlayarak 150 bin haneyi, ekonomik, güvenli ve temiz bir yakıt olan doğal gazın konforu ile tanıştırdık. Cazip ödeme koşullarına sahip yeni kampanyamız ile 2014 sonuna kadar 40 bin abonenin daha doğal gaz kullanımının avantajlarından yararlanmasını hedefliyoruz” dedi.

 

HAVA KİRLİLİĞİNE YOL AÇMAZ

Tamer Akaslan, "Doğal gaz diğer enerji kaynakları ile karşılaştırıldığında hem daha ekonomik, hem de çevre dostu bir yakıt. İnsan ve çevre sağlığı düşünüldüğünde, hava kirliliğine yol açmayan önemli bir yakıt olan doğal gazın kullanımı sayesinde yakıt masraflarını büyük ölçüde azaltmak mümkün.  Doğal gaz aboneleri sadece kullandıkları miktarda yakıtın ücretini ödeyerek ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Vatandaşlarımız sunduğumuz ödeme kolaylıklarıyla, doğal gazın tüm bu avantajlarından rahatlıkla yararlanabilecekler” açıklamalarında bulundu.

 

Haber Merkezi