Gençtürk: Rekor Muratlı'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin desteklediği Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu için Tekirdağ'da en çok oyun Muratlı'da

SİYASET 12.08.2014 20:36:00 0
Gençtürk: Rekor Muratlı

KAPI KAPI GEZDİK

CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, köy köy gezerek görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirterek, "Kapı kapı gezdik, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Stantlar kurduk, broşürler dağıttık, halkı bilgilendirdik, basın açıklamaları yaptık. Pazarcı esnafını dolaştık. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik" ifadelerini kullandı.

 

EN İYİ ÇALIŞMA MURATLI’DA YAPILMIŞ

Tekirdağ’da rekorun Muratlı’da olduğunu ifade eden Gençtürk, "İstatistiklere göre en iyi çalışma Muratlı’da yapılmış. Muratlı halkına bize güvendikleri ve inandıkları için teşekkür ediyorum. Yeni Cumhurbaşkanımızı da tebrik ediyorum" diye konuştu. Öte yandan, Muratlı İlçe Seçim Kurulu’nun açıklamasına göre ilçede Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu 11 bin 943 oy, Recep Tayyip Erdoğan 4 bin 696 oy, Selahattin Demirtaş ise 485 oy aldı.

 

Haber Merkezi