Barın: İşbirliği içinde olalım

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kpaklı İlçe Emniyet müdürü mehmet Ali Barın'ı makamında ziyaret edere

GÜNDEM 12.08.2014 00:14:00 0
Barın: İşbirliği içinde olalım

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 

KENDİLERİNİ TANITTILAR

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Barın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Barın’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya eşlik etti. İlk olarak kendilerini tek tek tanıtan ÇTSO Heyeti, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ın ilçeye faydalı hizmetlerde bulunacağına inandıklarını söyledi.

 

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLALIM

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapalı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Sivil Toplum Kuruluşlarını oldukça önemsediğini belşirterek, “Çünkü onlar da bizler gibi kamu görevi ifa ediyorlar. Temennim odur ki bölgenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşları içinde olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde olalım. Birlikte daha güzel işler başarmak adına diyaloğumuzu sürdürelim” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ